Veri Kurtarma Ofisi

Şirket Hakkında
Veri Kurtarma Ofisi olarak 2000 yılından günümüze teknolojik olarak en iyi yazılım ve donanım ekipmanları ile verilerinizi başarılı bir şekilde geri getirmekteyiz. Kişisel veya şirket içinde kullandığınız cihazlara medyalara bakmaktayız. Profesyonel laboratuvar ortamında tüm imkanları kullanarak bozuk, düşmüş veya silinmiş verileri geri getirebilmekteyiz. Veri kaybı yaşadığınız medyaları analizini ücretsiz olarak yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Veri Kurtarma Ofisi
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: Muharrem Saraç
Adres: Bayındır 1 Sokak No:22/5 Kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4310145
Web Sitesi: http://www.verikurtarmaofisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Veri Kurtarma Ofisi firma bilgileri. Veri Kurtarma Ofisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Veri Kurtarma Ofisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Veri Kurtarma Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.