Vitarem Otel Banyo Aksesuarları

Şirket Hakkında

Paslanmaz otel ekipmanları ve banyo malzemeleri konusunda taşeron şirket olarak imalat yapan firmamız Vitarem tescilli markası ile kendi ürünlerinin imalatını yapmaya başlamıştır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi, daha kaliteli ürünü daha uygun fiyata sunmayı amaç edinerek yola çıkmıştır. Sıvı sabunluk, köpük sabunluk, valizlik, bavulluk, valiz sehpası, otel ekipman ve malzemeleri, çöp kovası, klozet fırçası, paslanmaz çöp kovası, z katlı havlu dispenseri, ledli makyaj aynası, bedensel engelli banyo malzemeleri, aksesuarları, engelli ürünleri başta olmak üzere birçok ürünü kendi bünyesinde imal etmektedir. Kaliteli ürün uygun fiyat anlayışıyla yola çıkan Vitarem, yıllarca çeşitli büyük markalara fason üretim yapmıştır. Ankastre sıvı sabunluk, Ankastre köpük sabunluk, valizlik, engelli banyo ürünleri ve malzemeleri, aksesuarları, şampuanlıklar, küllükler, dış mekan kapı önü küllük, kağıt havlu dispenserleri, tuvalet kağıtlıkları, ledli ışıklı makyaj aynaları, paslanmaz klozet fırçaları, pedallı ve çatı kapaklı çöp kovalarının yanı sıra, ikram tepsileri, karşılama tepsisi ve otel sunum tepsisi üretimini gerçekleştirmektedir.
Vitarem Otel Banyo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Vitarem Otel Banyo Aksesuarları
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Banyo Aksesuar
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Paslanmaz Çelik Ev Eşyası
Yetkili Kişi: RECEP AYDIN
Adres: Alemdag cad güven sanayi sitesi N blok no:23-25 ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6341140
Web Sitesi: www.vitarem.com
Ürünleri
vitarem bedensel engelli tutunma barlarını paslanmaz çelikten üretimini yaparak bugün düz tutamak, açılı tutunma barı, mafsallı tutunma barı, hareket...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Vitarem Otel Banyo firma bilgileri. Vitarem Otel Banyo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Vitarem Otel Banyo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Vitarem Otel Banyo Aksesuarları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.