Yamanlar Metal San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
1987 Yılında İbrahim YAMAN tarafından kurulan firmamız , 250 m2 lik atölyede üretim hayatına başlamıştır. Bu atölyeyi 1999 Yılında 2000 m2 lik fabrika sahasına taşıyarak üretim kapasitesini genişletmiştir.

Kurulduğu günden bu yana endüstriyel mutfak ekipmanları üretimi yaparken , bugün yüksek teknolojiye sahip makinalar ile park bahçe aydınlatma , döküm çeşme ve kent mobilyaları üretiminide sürdürmektedir.

Bugün üretiiği her üründe kalite ve estetiği sağlayan firmamız uzun yılların getirdiği tecrübe ve disiplin anlayışı ile sürekli gelişmeye devam etmektedir.

Amacımız gelişen dünya pazarında müşterilerimizin süreklilik arz eden ihtiyaçlarını kayıtsız memnuniyetle karşılayacak seviyeye gelmektir.

SAYGILARIMIZLA

Yamanlar Metal San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yamanlar Metal San Tic Ltd Şti
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: SAVAŞ YAMAN
Adres: FEVZİÇAKMAK MAH HÜDAİ CAD 10602 SOK NO6 KARATAY/ KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3421132
Web Sitesi: WWW.YAMANLARMETAL.COM.TR
Ürünleri
dokum dokum cesme dokum cesme modelleri bahce bahce cesmeleri bahceleriniz icin cesmeler park bahce park bahce dokum cesmeleri bahce cesme modelleri p...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yamanlar Metal San firma bilgileri. Yamanlar Metal San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yamanlar Metal San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yamanlar Metal San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.