Yelken İnsan Kaynakları Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
"Yelken İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, verdiği hizmetleriyle müşteri memnuniyetini ve güvenilirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini sürdürmektedir.
İnsan hayatı iniş çıkışlarla doludur. Çoğu insanın, hayatlarının bazı dönemlerinde veya devamlı olarak yardıma ihtiyacı vardır. Bu yardımın, iyi bir arkadaş kadar yakın davranan güvenilir kişiler tarafından verilmesi, insanın beden ve ruh sağlığı için son derece önemlidir. Bizim görevimiz; hasta ve yaşlı bakımı, çocuk bakımı, Refakatçi Hizmeti, ev işleri gibi yardım gerektiren konularda, kalifiye elamanlarımız ile size en iyi hizmeti sunmaktır."
Yelken İnsan Kaynakları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yelken İnsan Kaynakları Ve Danışmanlık
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Ali Bey
Adres: Yalı Mah. 6523 Sk. No:32/a Park Yaşam Ticaret Mrk. K:1 D:102 Mavişehir Karşıyaka / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2909091
Web Sitesi: http://www.yelkendanismanlik.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yelken İnsan Kaynakları firma bilgileri. Yelken İnsan Kaynakları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yelken İnsan Kaynakları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yelken İnsan Kaynakları Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.