Yeşim Şömine

Şirket Hakkında
Isınmanın hesaplı ve sanatsal hali Yeşim Şömine
2001 yılından beri sektöründe hizmet vermekte olan Yeşim Şöminecilik LTD. ilke olarak kendisine 'anında yapılan iştir', iş prensibini belirlemiştir.
Bu ilkelerin doğrultusunda şirketimizin müşteri memnuniyeti ve kaliteyi çalışmalarında esas unsur olarak belirlemiştir.
Güler yüzlü ve kalifiye elemanlarıyla müşteri istek ve taleplerine anında cevap veren firmamız günümüzün gelişen ve yoğunlaşan rekabet ortamında sektöründe de lider firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir . Yeşim Şöminecilik LTD. olarak yaptığımız işleri kendimize referans olarak görmekte ve taşla sanatı birleştirerek ortaya çıkan ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktan memnuniyet duyarız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yeşim Şömine
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Yılmaz Beyazgül
Adres: Gürece-bodrum Muğla
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3484440
Web Sitesi: www.yesimsomine.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yeşim Şömine firma bilgileri. Yeşim Şömine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yeşim Şömine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yeşim Şömine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.