You Dış Tic Ve San Ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız 2007 yılından bu yana Türkiye çapında, kaliteli ve sağlıklı saatlerin ithalat ve ihracatını gerçekleştirmektedir. Marka kültürünün yanı sıra, kurumsal etkileşim ve sağlıklı ürünlerde hiçbir zaman kaliteden ödün vermemiş ve tüketicilerin zevk ve beğenilerine hitap edecek şekilde hizmetlerinde devam etmektedir. Kurulduğu günden bu zamana kadar takı ve saat sektöründe, tüm dünyaca bilinen takı ve saat modellerinin satışlarını gerçekleştirmiş ve üne kavuşmuştur.
Tüm hakları firmamıza ait olan You! Watch saatlerinin tasarımı ise ABD’nin New York ve Japonya’nın Tokyo şehirlerinde bulunan tesislerde üretilmektedir. Modern tesislerde tüm standartlara sahip olan tesisler aynı zamanda SA8000 ve ISO14000 belgelerine de sahiptir. Güvenilir ve kaliteli tesislerde üretilen tasarım harikaları ve yeni sezonların trendlerine uygun üretilen ürünlerimiz ayrıca led saat modası ve dokunmatik saat modelleriyle de dikkat çekmektedir. Teknolojiyi sürekli takip eden tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan bu saatlerimiz oldukça tercih edilmektedir.
Günümüzde saat kullanımı artık bir moda haline gelmiştir. Bu anlamda müşterilerimize kaliteli hizmet sunan YOU DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ, arge çalışmalarına da aralıksız olarak devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteden asla taviz vermeyen ve sağlıklı ürün üretiminde pazarda büyük bir yeri olan firmamız Avrupa, Ortadoğu ve Türkiye’de ithalatlarına devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini sağlayarak özgün modelleri kullanıcılarıyla buluşturan firmamız, sürekli gelişip büyümekte ve siz değerli müşterilerimize hizmet etmeye devam etmektedir.
Satın aldığınız ürünler ile ilgili destek almak ve çözülmesi gerek bir sorununuzun çözümünde ürünlerinizin iadesini de talep edebiliyorsunuz. İnternet sitemizde yer alan formu doldurarak yetkililere ilettiğinizde, formunuz hızlı bir şekilde incelenerek tarafınıza da dönüş sağlanmaktadır. Tamamen müşteri memnuniyetini sağlamak adına hizmet veren firmamız, kargonuzun da elin
You Dış Tic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürün / Hizmet Kapsamı: You Watch Marka Kol saati ve Takı Modelleri
Kuruluş Yılı : 2007
Toplam Çalışan Sayısı: 47
Merkez Ülke: Türkiye
Toplam Şube Sayısı : 77
Merkeze Ait Şube Sayısı : 0
Franchise / Bayi Şube Sayısı : 77
Son 1 yılda Açılan Şube Sayısı : 37
Hedeflenen Şube Sayısı : 250
Gerekli İş Yeri Özellikleri : Genel olarak alışveriş merkezlerinde 5-20 metrekare aralığında, caddelerde ise 10-20 metrekare aralığındaki lokasyonları tercih ediyoruz.
Girişimcide Aranan Özellikler : yatırımcının, bu işten başka işi olması, tarafımızca bir handikap olmayıp, beklentimiz, yatırım yapılan Store mağazaya ilgi göstermesi You Watch’ın yatırımcıdan beklediği en önemli özelliktir.
Bayilik / Franchise Şartları: You Watch markası olarak bayilik dışında sadece 2 farklı sistemimiz söz konusudur.
- Franchising modeliyle bayilik vermek.
- Join Venture (Ortak Girişim) Ana firmayla bayiinin iki ortak gibi işletmesi.
Franchising ya da Join Venture, hangi model olursa olsun You Watch’ ın kurumsal işletme anlayışı değişmemektedir. Her iki modelde karlılık, franchising bedeli, ürün teminleri, personel eğitimleri aynı biçimde uygulanmaktadır.
Hedef Bölgeler : Tüm Türkiye İlleri
İsim Hakkı Bedeli : 2500 - DOLAR
Ortalama M2 Başına Kurulum Maliyeti : 350 -
Minimum Şube Açılış Maliyeti : 10000 - TL
Ortalama Şube Açılış Maliyeti: 15000 - TL
Minimum Nakit İhtiyacı : 5000 - TL
Toplam Gerekli İşletme Sermayesi : 25000 - TL
Ortalama Şube Kurulum Süresi : 20 gün
Reklam Katılım Ücreti : Reklam Katılım Ücretleri İstemiyoruz.
Gelirden Pay : Gelirden Pay Almıyoruz
İletişim Bilgileri
Firma: You Dış Tic Ve San Ltd Şti
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Saat
Yetkili Kişi: Barış Bağırlar
Adres: 337 Sokak No.4/1 Şirinyer - İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2120351
Web Sitesi: www.youwatch.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
You! Watch Franchising Başvuru
Ürün / Hizmet Kapsamı: You Watch Marka Kol saati ve Takı Modelleri Kuruluş Yılı : 2007 Toplam Çalışan Sayısı: 47 Merkez Ülke: Türkiye Toplam Şube ...
You Dış Tic firma bilgileri. You Dış Tic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda You Dış Tic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

You Dış Tic Ve San Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.