Yurtdışı Acil Kargo Ltd Şti

Şirket Hakkında
Türkiye'den yurt dışına firmamız potansiyeli altında kargo gönderimi yapmak artık çok kolay! Şehirler arası kargo gönderir gibi basit ve teknolojinin en büyük getirisi olan kargo takip sorgulama sistemi oturduğunuz yerden an ve an sorgulama yaparak izleyebilir, günün tüm saatleri şirketimizi arayarak bilgi ve destek alabilirsiniz. Tekstil ürünleri, makine ve yedek parçaları, kahve takımı, çaydanlık, semaver, nargile, evrak, dosya, döküman, fatura, cep telefonu, bilgisayar, laptop, ilaç, numune, bavul, valiz, kişisel eşyalar, zarf, hediyelik eşya ve daha aklınıza gelebilecek yanıcı/yakıcı/patlayıcı ve Türk Ticaret Yasalarına aykırı olmayan tüm kargoları göndericiden alıcıya büyük bir resmiyet çerçevesi altında teslim ederek, ulaştırmaktayız. Dünyanın önde gelen hava yolu şirketleriyle yapmış olduğumuz anlaşmalar ve iş birliktelikleri ile hizmet kalitemizi günden güne arttırarak sizlere en iyi servisleri sunmaktayız. Rekabetçi ve spot fiyatlarla bireysel ve kurumsal bütün müşterilere sorunsuz hizmetler vermekteyiz. Bavul, valiz, paket gibi numune tarzda gönderiler için firmamız özel proforma hazırlayarak çıkış belgelerini hazırlamaktadır. Siz sadece firmamızı arayarak hizmet talebinde bulunuyorsunuz, geriye kalan tüm süreçle deneyimli ekibimiz en ince ayrıntısına kadar ilgilenmektedir. Amerika, Afrika, Avrupa ve Asya kıta ülkelerinin tamamına hava yolu kargo servisi bulunmaktadır. Bizden fiyat teklifi almadan lütfen diğer firmaları aramayınız. En uygun ve tamamen en iyi, rekabetçi fiyatlar burada sizleri bekliyor. Hiç beklemeden şirketimiz ile irtibata geçerek kargonuzun ebatları, gideceği ülke, ölçü bilgilerini belirtmeniz yeterli olacaktır. Uzman operatör Express ve Ekonomik olarak iki servis türü içinde fiyat çıkartarak, tarafınıza ivedi şekilde sunmaktadır. Sizin içinde zaman önemiyse hiç beklemeden şirketimizi arayabilir, günün tüm saatleri taleplerinizi telefonla yada e-mail adresi aracılığıyla yazılı ortamda belirtebilirsiniz. Bilgi, birikimimizle sizlerle
Yurtdışı Acil Kargo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yurtdışı Acil Kargo Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Kadir Hatunkız
Adres: Perpa Ticaret Merkezi A/blok Kat:6 No:598 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 2616602
Web Sitesi: https://www.acilkargo.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yurtdışı Acil Kargo firma bilgileri. Yurtdışı Acil Kargo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yurtdışı Acil Kargo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yurtdışı Acil Kargo Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.