Yusra Medya & Reklam

Şirket Hakkında
10 yılı aşkın tecrübemiz ile Yusra Medya & Reklam ® olarak Türkiye genelinde birçok başarılı ve kapsamlı projeye imza attık. Sektörde kendimize saygın bir yer edinmiş ve yusramedya.com® olarak kurulduğumuz günden itibaren iş ve işçilik kalitesini, müşteri memnuniyetini ve ihtiyaçlarını en yüksek seviyede tutmayı ilke edinerek sektörde çıtayı daha da yükseğe taşıyarak, daha fazla projeye imza atmak ve en önemlisi de müşterilerimize en uygun projeyi ve kaliteli ürünü sunmaktır. Kurumsallaşma adına yaptığı çalışmalarını daha da hızlandırmış olan firmamız, bu yolda birçok değişiklik, strateji ve yol haritasını belirlemiş aynı zamanda uygulamıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Yusra Medya & Reklam
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Yunus Emre Demir
Adres: Hürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi Şafak Sokak No:11/b şirinevler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 4350341
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Yusra Medya & firma bilgileri. Yusra Medya & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Yusra Medya & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Yusra Medya & Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.