Ziya Deri Tekstil San.ve Tic. Ltd.sti

Şirket Hakkında
Violenzia Leather 1996 Yılın dan beri İstanbul, Zeytinburnu’n da deri sektöründe üretici ve imalatçı olarak bayan kürk deri giyim alanında faaliyet göstermektedir.

Kurulduğu günden itibaren deri sektörün de uzman kadroya sahip olan şirketimiz ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede deri sektöründe tanımış ve ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve müşteri memnuniyeti olmuştur.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalite prensibiyle çalışan resmi unvanı ZIYA DERI TEKSTIL SAN.VE TIC.LTD.STI yıl için de birçok koleksiyon çıkarmakta ve müşterilerinin doğrultusun da özgün ilave koleksiyonlar yapmaktadır. Her yıl kendi özgün tasarımları ile yeni modeller üretmekte ve bununla yetinmeyip her gün bir yenisini daha koleksiyonuna eklemektedir.
Ziya Deri Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ziya Deri Tekstil San.ve Tic. Ltd.sti
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Süet ve Kürkler
Yetkili Kişi: Enes Doğan
Adres: Ziya Gökalp Mah. 46. Sokak No:6 Zeytinburnu / Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6659102
Web Sitesi: www.violenzia.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ziya Deri Tekstil firma bilgileri. Ziya Deri Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ziya Deri Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ziya Deri Tekstil San.ve Tic. Ltd.sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.