3*7 Tek Oda Wc+duş+mutfak 1.sınıf Kalite Yalıtımlı Konteyner

Bu ilan Sönmez Konteyner adlı şirket tarafından 3*7 Tek Oda Wc+duş+mutfak 1.sınıf Kalite Yalıtımlı Konteyner konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Alım talebi, ilanı olarak Ankara ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22151
Alım
10/11/2016
3*7 Tek Oda Wc+duş+mutfak 1.sınıf Kalite Yalıtımlı Konteyner
553 293 30 44 SÖNMEZ KONTEYNER KALİTESİNİ YAKINDAN HİSSEDECEKSİNİZ. MÜKEMMEL YALITIM İÇİN TÜM CEPHELER 60MM SANDVİÇ PANEL İLE KAPLANMAKTADIR. KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİKLERİ Konteynerlarımızın tamamı olası kar yükü, rüzgar yükü, deprem riski ve tüm iklim koşulları göz önünde bulundurularak imal edilmektedir. TAŞIYICI SİSTEM: Konteynerlarımızın taşıyıcı sistemleri her konteynera özel 3mm DKP saçtan "Tek Parça", "Eksiz" ve "Kaynaksız" olarak imal edilmektedir. Birleşim ve kapatma elemanları 2mm galvaniz sacdan imal edilmektedir. Toz boya ile koruma altına alınan profil yapısı 40*60 2 mm. Köşe direkleri 60x120mm kutu profildir. TABAN KAPLAMASI: Kaplama 18 mm sunta levha ıslak zeminler 16 mm betopan Zemin kaplaması 2, 4 mm PVC yer kaplaması ile kaplanmaktadır. Opsiyonel olarak zemin kaplaması laminant parke ile yapılmaktadır. ÇATI ve TAVAN KAPLAMASI: Dış yüzey kaplaması 0.55 mm 27/200 hadve galvanizli trapez sac kullanılmaktadır. İç yüzey tavan kaplaması kuru mekanlarda 8 mm beyaz suntalam veya 10 mm pvs lambir ile kaplanmaktadır. İç yüzey tavan kaplaması ıslak mekanlarda 8 mm ceopandır. İzolasyon 50 mm cam yünü ile yapılmaktadır. Konteyner su tahliyesi serbest akış olarak yapılmaktadır. DIŞ DUVARLAR: Dış yüzeyler 0.50 mm elektrostatik toz boya ile boyanmış galvanizli sac ile kaplanmaktadır. İç yüzeyler 0.40 mm elektrostatik toz boya ile boyanmış galvanizli sac ile kaplanmaktadır. İzolasyon 16kg/m³yoğunluklu polistren veya 40 kg/m³ yoğunluklu poliüretandır. Paneller sandviç olarak modüler panellerdir. İÇ DUVARLAR: Yüzeyler 0.50-0, 40 mm elektrostatik toz boya ile boyanmış galvanizli sac ile kaplanmaktadır. İzolasyon 16kg/m³yoğunluklu polistren veya 40 kg/m³ yoğunluklu poliüretandır. Sandviç panellerimiz yanmaz köpükten 40x40 sac, fırın boyalı en yüksek kaliteli malzemeden imal edilmektedir. PENCERE VE KAPILAR: 1. P1 Tip Doğrama : 1020 x 1170 mm PVC (yan açılır) ısı cam
Sönmez Konteyner Sönmez Konteyner
Sönmez Konteyner ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Sönmez Konteyner talep ve ilanları

3*7 Tek Oda Wc+duş+mutfak 1.sınıf Kalite Yalıtımlı Konteyner
553 293 30 44 SÖNMEZ KONTEYNER KALİTESİNİ YAKINDAN HİSSEDECEKSİNİZ.MÜKEMMEL YALITIM İÇİN TÜM CEPHELER 60MM SANDVİÇ PANEL İLE KAPLANMAKTADIR....

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Sönmez Konteyner nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

3*7 Tek Oda Wc+duş+mutfak 1.sınıf Kalite Yalıtımlı Konteyner
553 293 30 44 SÖNMEZ KONTEYNER KALİTESİNİ YAKINDAN HİSSEDECEKSİNİZ.MÜKEMMEL YALITIM İÇİN TÜM CEPHE
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019