Bayilik Verilmektedir

Bu ilan Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş. adlı şirket tarafından Bayilik Verilmektedir konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Bayilik talebi, ilanı olarak Ankara ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

21697
Bayilik
03/06/2015
Bayilik Verilmektedir
ESDOR otomatik kapı sistemleri dizaynı, yüksek teknolojisi ve montaj kolaylıklarıyla mevcutlardan farklı ve yeni bir çözümdür. Çağdaş yapı anlayışının ihtiyacı olan tüm fonksiyonları, kalite ve estetik unsurlarını da kapsayarak karşılar. Mekanizma yüksekliği 12 cm.dir. Modüler sistem elektromekanik ünitesinin montajı çok kolaydır. Üstün zekalı (intelligent) kontrol sistemiyle her türlü kullanım hatalarından kaynaklanacak arızalara karşı kendini korur. Akıllı, düşünebilen, yorumlayabilen self-monitoring kontrol sistemi ile değişen koşulları algılar, hız ayarını otomatik olarak yapar ve ani hareketlere izin vermez. ESDOR Otomatik Akıllı Kapılar Fonksiyoneldir Otomatik kapı uygulamaları yapan firmalara bayilik verilmektedir.Kalitesine güvendiği, uygulama kolaylığı ve teknik destek alabileceği ürün kullanmyı tercih eden uygulamacı meslektaşlarımızla çalişmaktan memnuniyet duyarız.
Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş. Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş.
Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş. ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş. talep ve ilanları

Bayilik Verilmektedir
ESDOR otomatik kapı sistemleri dizaynı, yüksek teknolojisi ve montaj kolaylıklarıyla mevcutlardan farklı ve yeni bir çözümdür. Çağdaş yapı anlay...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Ekol Otomasyon Sistemleri Dış Ticaret A.ş. nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Bayilik Verilmektedir
ESDOR otomatik kapı sistemleri dizaynı, yüksek teknolojisi ve montaj kolaylıklarıyla mevcutlardan
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019