Dijital Silikon Saat 1,50 Tl

Bu ilan Gnz adlı şirket tarafından Dijital Silikon Saat 1,50 Tl konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Zonguldak ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

13350
Satım
17/03/2012
Dijital Silikon Saat 1,50 Tl
DİJİTAL SİLİKON SAAT YAZ SEZONUN İÇİN FIRSAT ÜRÜN İSTER MÜŞTERİLERİNİZE PROMOSYON ÜRÜN OLARAK DAĞITIN (23 NİSANDA ALIŞ VERİŞ YAPAN ÖĞRENCİLERİNİZİ SEVİNDİRİN V.S) İSTERSENİZ SATIŞA SUNUN. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEK PARÇA SİLİKON GÖVDE SADECE 10 GRAM AĞIRLIĞINDA AMERİKA VE AVRUPA`DA ÜNLÜLÜLERİN VE SPORCULARIN SON TERCİHİ, BU ÖZEL VE ŞIK TASARIMLI SAAT. zaman ve tarihi ayarlamak için: ekranda ay, tarih, zaman yer almaktadır. 1.Press bir iki kez basın. (Tarih ve Saat görüntüleyin ) 2.When ay rakam appeaars, basın M ay ayarlamak için kullanılır. 3.Press bir kez daha düğmeye, tarihi figür ortaya çıkar ve tarih ayarlamak için M tuşuna basın. 4.Press bir kez daha düğmesi, saat figür ortaya çıkar ve saatini ayarlamak için M tuşuna basın. 5.Press bir kez daha düğmeye, dakika rakam ortaya çıkar ve dakika ayarlamak için M tuşuna basın. İstediğiniz rakam tarihini görmek için basın M toadjust.Press M görününceye kadar ay, tarih, saat, dakika, sadece bir düğmeye

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Gnz talep ve ilanları

Dijital Silikon Saat 1,50 Tl
DİJİTAL SİLİKON SAAT YAZ SEZONUN İÇİN FIRSAT ÜRÜN İSTER MÜŞTERİLERİNİZE PROMOSYON ÜRÜN OLARAK DAĞITIN (23 NİSANDA ALIŞ VERİŞ YAPAN ÖĞRENCİLER...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Gnz nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Dijital Silikon Saat 1,50 Tl
DİJİTAL SİLİKON SAAT YAZ SEZONUN İÇİN FIRSAT ÜRÜN İSTER MÜŞTERİLERİNİZE PROMOSYON ÜRÜN OLARAK DAĞIT
Kutu
Şirketimiz istenilen olcu renk ve dizaynda özel tasarım sıvama mukavva kutuların imalatını yapmaktad
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019