Güneş Enerjisi İle Buzdolabı / Tv / Uydu / Lamba Paketi

Bu ilan Ledli Solar Aydınlatma adlı şirket tarafından Güneş Enerjisi İle Buzdolabı / Tv / Uydu / Lamba Paketi konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Ankara ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22662
Satım
17/02/2018
Güneş Enerjisi İle Buzdolabı / Tv / Uydu / Lamba Paketi
GÜNEŞ ENERJİSİ İLE BUZDOLABI / TV / UYDU / LAMBA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETİN !!! Sistem Özellikleri 300 Watt Güneş Paneli 200 Amper Jel Akü 1500 Watt İnverter Akü Kutusu ve Panel Aparatı Kablolama Not: LED TV 37 EKRAN + UYDU GÜNDE 8 SAAT LED LAMBA 7 WATT 3 ADET GÜNDE 6 SAAT ÇALIŞTIRA BİLİRSİNİZ. Fiyatımıza montaj, nakliye dahil değildir. Buzdolabı, TV, Uydu Alıcısı ve Led Lambalar fiyata dahil değildir. Kurulum için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 0312 259 33 33 AÇIKLAMA Güneş enerjisi ile elektrik üretmek için hazırlamış olduğumuz hazır paket özellikleri yukarıdaki gibidir. Bu sistem ile hobi bahçenizde, yaylanızda, besi çiftliğinde, mandırada, mezbahada, mobil labratuvar ve gözlem evlerinde, yangın kulelerinde kullanılabilir. http://ledlisolaraydinlatma.com
Ledli Solar Aydınlatma Ledli Solar Aydınlatma
Ledli Solar Aydınlatma ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Ledli Solar Aydınlatma talep ve ilanları

Güneş Enerjisi İle Buzdolabı / Tv / Uydu / Lamba Paketi
GÜNEŞ ENERJİSİ İLE BUZDOLABI / TV / UYDU / LAMBA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETİN !!!Sistem Özellikleri300 Watt Güneş Paneli2...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Ledli Solar Aydınlatma nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Güneş Enerjisi İle Buzdolabı / Tv / Uydu / Lamba Paketi
GÜNEŞ ENERJİSİ İLE BUZDOLABI / TV / UYDU / LAMBA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ. GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETİN !!!Si
Yurtdışından Finansman
Yurtdışındaki finansör ve yatırımcı portföyümüz için yasal sorunu olmayan, kâr etme potansiyeli yü
Bio Enerji Hammaddesi (kanola, Palm,ve Diğer Ucuz Bitkisel Yağ Alımı)
Bioenerji hammaddesi olarak gemi bazında ucuz bitkisel yağ ALIMI (kanola, palm ve diğer bunun yeri
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019