Marka Tescil Patent Hizmetleri

Bu ilan Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti adlı şirket tarafından Marka Tescil Patent Hizmetleri konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Hizmet talebi, ilanı olarak İstanbul ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22016
Hizmet
07/08/2016
Marka Tescil Patent Hizmetleri
2003 yılında İstanbul’da İhsan Karaca ve Tolga Çaylak tarafından kurulan Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere geniş coğrafyaya hakim kurumsal yapısı ile, marka, patent, endüstriyel tasarım (sınai mülkiyet hakları) konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Türkiye genelinde 5000’e yakın müvekkiline, rakiplerine oranla günümüz koşullarına uygun olarak daha farklı, hızlı ve güvenilir fiyat politikasıyla hizmet vererek sektöründe ilk sıralarda yer almaktadır. Her geçen gün portföyünü genişleterek dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği içerisinde daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır. Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, bünyesinde bu konulara hakim genç ve yeniliğe açık bir kadro ile yola çıkmış, gün geçtikçe kadrosunu ve hedeflerini büyütmüştür. Türkiye genelinde birçok partnerle çalışır, müvekkillerinin işlemlerini yakından takip edebilmektedir. Günümüzde, Türk yatırımcılar kendilerine has buluş ve tasarımlarıyla marka olmaya ve pastada önemli rol almaya başlamıştır. Bunu gittikçe artan yurt dışı marka tescil müracaatları ile açıkça görmekteyiz. Fikir ve buluşlarınız bizler için çok değerli!
Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti
Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti talep ve ilanları

Marka Tescil Patent Hizmetleri
2003 yılında İstanbul’da İhsan Karaca ve Tolga Çaylak tarafından kurulan Dış Patent Marka Tescil Danışmanlık, Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere g...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Dış Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd.şti nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Marka Tescil Patent Hizmetleri
2003 yılında İstanbul’da İhsan Karaca ve Tolga Çaylak tarafından kurulan Dış Patent Marka Tescil Dan
Bayimiz Olmak İçin!!
TÜRKİYE GENELİNe NAVEL EUROPEAN INTERNATIONAL OLARAK BAYİLİK VERİYORUZ.DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0 216 329
Laleli Firmalarında Marka Tescilinde %10 İndirim
Laleli firmalarında marka tescilinde %10 indirim
---marka Tescilinde Kampanya---
Marka tescilinde yaz kampanyası 1 marka tescil ettirene 2. marka tescili BEDAVA...
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019