Ucuz Akü

Bu ilan Enpateknik Malzeme Tic. adlı şirket tarafından Ucuz Akü konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak Bursa ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

21921
Satım
07/06/2016
Ucuz Akü
Yuasa Akü modelleri, tamamiyle kapalı, bakımsız tip Akülerdir. Çok geniş bir ısı yelpazesinde çalışabilir. Özel alçak basınçlı emniyet valfleriyle teçhiz edilmiştir. Tampon şarjda ya da çoklu döngülü şarjda çalışmaya müsaittir. Tamamen oksijen rekombinasyonuyla çalıştığından gaz sızdırmaz. İç direnci düşük olup, rafta beklemede kayıpları son derece düşüktür. Stasyoner Tip Akü olup, TS 1352 ve ISO 9001 belgelidir.
Enpateknik Malzeme Tic. Enpateknik Malzeme Tic.
Enpateknik Malzeme Tic. ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Enpateknik Malzeme Tic. talep ve ilanları

İş Güvenlik Ayakkabısı
Çelik Burunlu İş Ayakkabısı* Poliüretan enjeksiyon taban* Çelik burun* Suya daha mukavim videla deri
Baret
Baret (Arkadan Vidalı Ayarlanabilir, Kulaklık Takılabilir)Tesislerde çalışan kişilerin başlarını herhangi bir kaza anında darbelere , neme , ...
İş Güvenlik Eldiveni
Nitril EldivenlerTeknik Özellikleri Elpic protex sarı nitril eldivenen 388NİTRİL ELDİVEN Mekanik etkilere (kesilmelere, pürüzlü ve kesk...
Ucuz Akü
Yuasa Akü modelleri, tamamiyle kapalı, bakımsız tip Akülerdir.Çok geniş bir ısı yelpazesinde çalışabilir.Özel alçak basınçlı emniyet valfleriyle..

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Enpateknik Malzeme Tic. nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Ucuz Akü
Yuasa Akü modelleri, tamamiyle kapalı, bakımsız tip Akülerdir.Çok geniş bir ısı yelpazesinde çal
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019