You! Watch Franchising Başvuru

Bu ilan You Dış Tic Ve San Ltd Şti adlı şirket tarafından You! Watch Franchising Başvuru konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Bayilik talebi, ilanı olarak İzmir ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

22172
Bayilik
23/11/2016
You! Watch Franchising Başvuru
Ürün / Hizmet Kapsamı: You Watch Marka Kol saati ve Takı Modelleri Kuruluş Yılı : 2007 Toplam Çalışan Sayısı: 47 Merkez Ülke: Türkiye Toplam Şube Sayısı : 77 Merkeze Ait Şube Sayısı : 0 Franchise / Bayi Şube Sayısı : 77 Son 1 yılda Açılan Şube Sayısı : 37 Hedeflenen Şube Sayısı : 250 Gerekli İş Yeri Özellikleri : Genel olarak alışveriş merkezlerinde 5-20 metrekare aralığında, caddelerde ise 10-20 metrekare aralığındaki lokasyonları tercih ediyoruz. Girişimcide Aranan Özellikler : yatırımcının, bu işten başka işi olması, tarafımızca bir handikap olmayıp, beklentimiz, yatırım yapılan Store mağazaya ilgi göstermesi You Watch’ın yatırımcıdan beklediği en önemli özelliktir. Bayilik / Franchise Şartları: You Watch markası olarak bayilik dışında sadece 2 farklı sistemimiz söz konusudur. - Franchising modeliyle bayilik vermek. - Join Venture (Ortak Girişim) Ana firmayla bayiinin iki ortak gibi işletmesi. Franchising ya da Join Venture, hangi model olursa olsun You Watch’ ın kurumsal işletme anlayışı değişmemektedir. Her iki modelde karlılık, franchising bedeli, ürün teminleri, personel eğitimleri aynı biçimde uygulanmaktadır. Hedef Bölgeler : Tüm Türkiye İlleri İsim Hakkı Bedeli : 2500 - DOLAR Ortalama M2 Başına Kurulum Maliyeti : 350 - Minimum Şube Açılış Maliyeti : 10000 - TL Ortalama Şube Açılış Maliyeti: 15000 - TL Minimum Nakit İhtiyacı : 5000 - TL Toplam Gerekli İşletme Sermayesi : 25000 - TL Ortalama Şube Kurulum Süresi : 20 gün Reklam Katılım Ücreti : Reklam Katılım Ücretleri İstemiyoruz. Gelirden Pay : Gelirden Pay Almıyoruz Ortalama Kar Marjı : %50 Yatırımın Ortalama Geri Dönüş Süresi : 6 - 1 Ay Girişimciye Verilen Destekler : Personel Desteği , Eğitim Desteği , Proje Desteği, Pazarlama Desteği, El Kitabı, Yer Seçimi, Bölge Koruması, Ortak Reklam Girişimciler Bu Markayı Neden Tercih Etmeli : Genç Dinamik bir marka olan You Watch Türkiye ve Diğer ülkeler nezdinde adından bahsettiren bir marka o
You Dış Tic Ve San Ltd Şti You Dış Tic Ve San Ltd Şti
You Dış Tic Ve San Ltd Şti ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

You Dış Tic Ve San Ltd Şti talep ve ilanları

You! Watch Franchising Başvuru
Ürün / Hizmet Kapsamı: You Watch Marka Kol saati ve Takı ModelleriKuruluş Yılı : 2007Toplam Çalışan Sayısı: 47Merkez Ülke: TürkiyeToplam Şube ...

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

You Dış Tic Ve San Ltd Şti nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

You! Watch Franchising Başvuru
Ürün / Hizmet Kapsamı: You Watch Marka Kol saati ve Takı ModelleriKuruluş Yılı : 2007Toplam Çalışan
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019