Akel Klima

"iklimlendiriyoruz... "

Şirket Hakkında
1995 yılında adım attığımız MESLEĞİMİZE , 2005 yılı itibariyle firmamız AKEL KLİMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. nde devam atmekteyiz. ISITMA-SOĞUTMA-KLİMA HAVALANDIRMA SİSTEMLERİnde sektörün önde gelen markaları ile en kaliteli ve en yeni teknolojileri kulanarak İKLİMLENDİRME UZMANLIĞIMIZI müşterilerimizle buluşturuyoruz. Amacımız ; tecrübemizi isteklerinizle bir araya getirerek uzman kadromuzla DOĞRU , SAĞLIKLI İKLİMLENDİRME yapmaktır. Bina iklimlendirme sistemlerinin tasarım aşamasından işletmeye alma aşamasına kadar enerji tasarrufuna, çevre korunmasına, güvenlikli çalışma standartlarına, kaynak tutumluluğuna, bilgisayar teknolojisinin tüm olanaklarına dayalı çalışmalar ile insana ve yaşama saygılı çalışma ve sistem kurulumu AKEL KLİMA LTD. in çalışma ilkelerini oluşturmaktadır..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akel Klima
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: tolga çalışkan
Adres: kartltepe mah. 67. sok. no:15/a bayrampaşa istanbul info@akelklima.com
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6163511
Web Sitesi: http://www.akelklima.com
Ürünleri
hyper inverter dizayn
hyper inverter
inverter klima
invrter klima
sabit hızlı klima
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akel Klima firma bilgileri. Akel Klima adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akel Klima ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akel Klima firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.