Citywell Profesyonel Yönetim

Şirket Hakkında
Citywell Profesyonel Yönetim; yılların tecrübesi ve güçlü hukukçu kadrosuyla alanında kendini kanıtlamış ve her ihtiyaca cevap verebilen Alesta Lex and Tax Danışmanlık A.Ş. birlikteliğiyle kurulan bir profesyonel yönetim şirketidir.

Özellikle büyük şehirlerde veya kentlerde toplu yaşam alanlarında (apartman, site, plaza, avm v.b.) günlük hayatın devamlılığını sağlamak için temizlik, aidat, güvenlik, idari yönetim, muhasebe, hukuki boyut, peyzaj, reklam, tanıtım v.s. gibi işlemlerin titizlikle yerine getirilmesi gerekir. İşte Citywell Profesyonel Yönetim uzman kadrosu ve tecrübeli ekibi ile bu hizmetleri sizin adınıza yerine getirir. Böylece sizler, vaktinizi bu türden işlere ayırmadan huzurlu bir şekilde yaşarken, yaşadığınız ortamın da son derece nezih olmasını sağlayabilirsiniz.
Hizmetlerimiz
Citywell Profesyonel Yönetim hizmetleri olarak aşağıdaki alanlarda hizmetler vermektedir.
1. Site Yönetimi
2. Plaza Yönetimi
3. AVM Yönetimi
4. Rezidans Yönetimi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Citywell Profesyonel Yönetim
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Citywell Profesyonel Yönetim
Adres: Maltepe Mah. Şehit Daniş Tunaligil Sok. No : 2/30 Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3696489
Web Sitesi: https://www.cwyonetim.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Citywell Profesyonel Yönetim firma bilgileri. Citywell Profesyonel Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Citywell Profesyonel Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Citywell Profesyonel Yönetim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.