Efor Insaat Ve Tıc.ltd.stı

Şirket Hakkında
Efor Insaat Ve, İstanbul ili ESENSEHIR MH.KURKCULER CD.CELIK SK.N:13/A UMRANIYE/IST. adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » İhracat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi METIN CELIK dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Başta Çin olmak üzere,Tayvan,Orta Asya Türki Cumhuriyetleri,Irak AB ülkeleri,ABD veya hangi ülkeden ne almak istiyorsunuz, ne satmak istiyorsunuz.Arayın pazarı oluşturalım
İletişim Bilgileri
Firma: Efor Insaat Ve Tıc.ltd.stı
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: METIN CELIK
Adres: ESENSEHIR MH.KURKCULER CD.CELIK SK.N:13/A UMRANIYE/IST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3139268
Faks: (216) - 3139268
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ne Almak Sitiyorsunuz Yada Ne Satmak İstiyorsunuz ?
Başta Çin olmak üzere, Tayvan, Orta Asya Türki Cumhuriyetleri, Irak AB ülkeleri, ABD veya hangi ülkeden ne almak istiyorsunuz, ne satmak istiyorsunuz...
Sıva Filesi İthalatı İş Birliği
İthal 160 gr.Mavi-Lacivert-Beyaz renkli sıva filesi ihtiyacımızı gerçekleştirebilecek firmalar ile işbirliği yapmak istiyoruz.
Efor Insaat Ve firma bilgileri. Efor Insaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efor Insaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efor Insaat Ve Tıc.ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.