Isonem Yapı Kimyasalları

Şirket Hakkında
ISONEM SU GEÇİRMEZ ÜRÜNLER; 5 KITA DA, 79 ÜLKEDE,

ISONEM İzmir´de Kurulduğu 2005 yılından itibaren ihracatı hedef almış bir firmadır. Başta Amerika, İngiltere, Kanada, Avrupa ve Afrika da bir çok ülke de su yalıtımı konusunda kalitesini tüm dünyaya ispatlamıştır.

İhracatını yaptığı 79 ülkenin yanı sıra 20 ülkede distürübütörler oluşturmuş, satış showroomları açmış ve dünya genelinde bir çok prestijli projeye imzasını atmıştır.

5 yıl da dünyada çok ciddi bir pazar oluşturan ISONEM markasının başarısı bir rastlantı değildir.

ISONEM, öncelikle ihtiyaç duyulan su yalıtım ürünlerinin üretimini kendi argesinde geliştirmiş ve bu ürünleri dünya pazarlarına yine çok iyi eğitimli personelleriyle sunmuştur. ISONEM markasının başarısında kaliteli ürünlerinin yanı sıra firma çalışanlarının payı büyüktür.

ISONEM başarısının üç temel kuralı;
KALİTELİ ÜRÜN
KALİTELİ PERSONEL
KALİTELİ SERVİS
Isonem Yapı Kimyasalları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Isonem Yapı Kimyasalları
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: ISONEM Yapı Kimyasalları
Adres: 106/9 Sk. No:6 Dökümcüler Sanayi St. Işıkkent İZMİR / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4370224
Web Sitesi: http://www.isonem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Isonem Yapı Kimyasalları firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Isonem Yapı Kimyasalları firma bilgileri. Isonem Yapı Kimyasalları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Isonem Yapı Kimyasalları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Isonem Yapı Kimyasalları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.