Kteknik Servis Ve Bilişim Hizmetleri

"Notebook/Bilgisayar/Telefon Servisi"

Şirket Hakkında
Kt bilişim 2007 yılından günümüze kadar hizmet veren teknik servis firmasıdır.Kt bilişim marka bağımsız tüm bilgisayar, laptop, notebook ürünlerinin donanımsal ve yazılımsal sorunlarını çözümleyen kurumsal bir bilgisayar teknik servis firmasıdır.

Destek verdiğimiz Asus, Dell, Acer, Lenovo, Toshiba, Hp, Samsung, MSI, Packard, Bell, Casper, Compaq, Exper, Fujitsu, Siemens, Benq, Crea, Lg, Nec, Datron, Aidata markalarının yedek parçalarını tedarik ediyor, aynı zamanda bu ürünlere destek vererek yazılımsal sorunlarını gideriyoruz.Kt bilişim müşterilerine sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak; Pc , Notebook , Güvenlik (cctv) hizmetleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda kurumsal şirketlerin network kurulumları ile tüm terminal bilgisayarların kurulum ve yapılandırmasını yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kteknik Servis Ve Bilişim Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar
Yetkili Kişi: Ömer Köroğlu
Adres: Adnan Kahveci, Paradise Avm, Yavuz Sultan Selim Blv. No : 16 D:18, 34528 Beylikdüzü/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8558781
Web Sitesi: www.ktbilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kteknik Servis Ve firma bilgileri. Kteknik Servis Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kteknik Servis Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kteknik Servis Ve Bilişim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.