Mavi Havuzculuk Su Arıtma

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2015 yılında Bursa'nın Mudanya İlçesinde faaliyetlerine başlamıştır. Yüzme havuzu (çelik panel-betonarme) yapımı, tadilat, onarım, kimyasal, ekipman, aksesuar satışı ve periyodik bakım servis hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Yüzme havuzu olan her birey ya da kuruma tecrübelerimiz ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda en iyi en doğru biçimde bilinçli, sağlıklı havuz keyfi inşaa ediyoruz.

Su arıtma alanında ters osmoz, su yumuşatma, filtrasyon sistemleri, arıtmalı sebil, endüstriyel su yumuşatma, Ultra Viyole dezenfeksiyon sistemleri, yedek parça, ekipman ve periyodik bakım servis hizmetleri kapsamında hizmet vermekteyiz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ile buradayız. Yaptığımız işi sahiplenme ve dürüstlük ilkeleri ile örnek gösterilen bir kuruluş olma yolunda ilerlemekteyiz.

Yüzme havuzu ve su arıtma alanında bölgenin ve ülkenin en iyi şirketleri arasında yer almayı hedef edinmekteyiz.
Mavi Havuzculuk Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mavi Havuzculuk Su Arıtma
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Su Arıtma Kimyasalları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: Erkan Çimen
Adres: Güzelyalı Burgaz Mah. Bahçıvan Sok. No:21/aa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (539) - 3811111
Web Sitesi: www.mavihavuzculuk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mavi Havuzculuk Su firma bilgileri. Mavi Havuzculuk Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mavi Havuzculuk Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mavi Havuzculuk Su Arıtma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.