Rdn Garage - Oto Cam Filmi - Seramik Kaplama - Oto Kuaför - Ümraniye

Şirket Hakkında
Rdn garage cam filmi - seramik kaplama araç kaplama kaput koruma oto kuaför konularında dünyanın en iyi markası olan 3m cam filmi kulllanılmaktadır.Amerikan Standartlarına uygun olarak üretilen cam filmidir. Tüm Excel ürünleri UV ışınlarını %99 oranında bloke eder.Ürünler son teknoloji ile Las Vegas, Nevada'da üretilmekte ve fabrika garantisi altındadır.Ömür boyu garantilidir.Tüm test edilen materyaller endüstri standart testlerine uygun olarak test edilmektedir.Ultraviole ışınlarının aracınızın içerisine girmesine engel olur ve cildin zarar görmemesini sağlar. Güneşten bunalmamanız için %99 oranında ısı ve ışığı engeller.Geceleri karşıdan veya arkadan gelebilecek ışık parlamalarını keserek görüşünüzü rahatlatır. Ümraniye oto cam filmi"
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Rdn Garage - Oto Cam Filmi - Seramik Kaplama - Oto Kuaför - Ümraniye
Sektörü: Diğer Sektörler » Dernek ve Odalar
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Ahmet Yıldız
Adres: Çeşminaz Sk No:12, 34764 Ümraniye/istanbul
Şehir: Ümraniye
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 0704058
Web Sitesi: https://rdn-garage-oto-cam-filmi-seramik-kaplama-a
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Rdn Garage - firma bilgileri. Rdn Garage - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Rdn Garage - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Rdn Garage - Oto Cam Filmi - Seramik Kaplama - Oto Kuaför - Ümraniye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.