Söve Alles Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Söve Alles; firmamız, yapı kimyasalları, endüstriyel yapıştırıcılar, dekoratif dış cephe kaplamaları, söveler ve izolasyon malzemelerinin, imalat, satış ve uygulamalarını yapmakla birlikte, boya, söve ve dekoratif cephe kaplaması imalatçılarına da hammadde sağlamaktadır.

Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak, değişen müşteri beklentilerine hızlı bir şekilde cevap verebilmek için sürekli iyileştirme faaliyetlerini etkin olarak gerçekleştirmek, kaynaklarımızı en etkin ve verimli şekilde kullanmak, doğru detay, doğru malzeme ve doğru uygulama yapmak veya önermek öncelikli amacımızdır.

Faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe, müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamayı, müşterilerimize gösterdiğimiz saygınlık, yasal koşullara ve standartlara gösterdiğimiz bağlılık, dünyamıza ve doğal kaynaklara gösterdiğimiz sadakat ile garanti ederiz.
Söve Alles Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Söve Alles Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Söve
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Pencere
Yetkili Kişi: Alles
Adres: Söve Alles Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Doğan Sokak No : 5 Saray - Kazan - ANKARA Tel : +90 312 815 43 67 • Fax : +90 312 815 43 47 • info@alles.com.tr
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8154367
Web Sitesi: http://www.alles.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Söve Alles Ltd. firma bilgileri. Söve Alles Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Söve Alles Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Söve Alles Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.