Sony Up-cr20l Prınter (fotograf Baski Printeri)

Bu ilan Berkel Dis Ticaret adlı şirket tarafından Sony Up-cr20l Prınter (fotograf Baski Printeri) konusu ile girilmiştir. Firma bu ilanı Satım talebi, ilanı olarak İstanbul ilinden vermiştir. İlgilendiğiniz Talep/İlan bilgileri aşağıdadır.

18082
Satım
05/04/2013
Sony Up-cr20l Prınter (fotograf Baski Printeri)
Sony nin dijital fotoğrafcılık bölümü, UPCR20L SnapLab dijital fotoğraf yazıcısını taktim eder. SnapLab ailesnin bu en son modeli, her şey dahil bir fotoğrafcılık çözümünün teklifini sunar OS Sony Real Time Operating System. Ekran 264mm (10.4 inch) dokunmatik TFT renkli ekran 640 x 480 pixels, RGB Kard okuyucu MemoryStick MemoryStick Pro MemoryStick Duo MemoryStick ProDuo CompactFlash xD-Picture mini-SD USB Memory Devices CD-R, CD-RW DVD-R, DVD-RW Ara yüz bağlantıları USB(A) PC için USB (B) for expansion (SX-WSG1) RS-232C Bluetooth bağlantısı için HDD Compact Flash (isteğe bağlı). Belsem voltajı 100-240V 50/60 Hz 6.3-3.2A max. (çıktı alırken) ağırlık 23kg (50.71lb) ölçüleri Approx. 338 x 442 x 454mm (13 3/8 x 17 1/2 x 17 7/8 inches)
Berkel Dis Ticaret Berkel Dis Ticaret
Berkel Dis Ticaret ilanları

İlana yanıt verebilmek için TurkBusinessCenter'a üye olmalısınız.

Üye Giriş - Üye olmak için tıklayınız

Berkel Dis Ticaret talep ve ilanları

Sony Up-cr20l Prınter (fotograf Baski Printeri)
Sony nin dijital fotoğrafcılık bölümü, UPCR20L SnapLab dijital fotoğraf yazıcısını taktim eder. SnapLab ailesnin bu en son modeli, her şey dahil b

İlan Sayfasına Geri Dön

DİKKAT!: Bu bölümde yer alan ilanlar/talepler/teklifler, Turk Business Center'a serbestçe üye olan şirketlerin her hangi bir onay mekanizmasından geçmeden yayınladıkları tekliflerdir. Turk Business Center sadece bu sayfaların düzgün çalışmasını sağlar, tekliflerin içerikleri ya da doğrulukları konusunda her hangi bir sorumluluk kabul etmez. Başvurmanın tek yolu yayınlayan şirket ile irtibat kurmaktır. Bu teklifin yanıltıcı olduğunu düşünüyorsanız, bilgi@turkbusinesscenter.com adresine e-posta göndererek bize haber veriniz.
Türkçe English Deutsch русский Español Française Italiano العربية 日本 한국의

Berkel Dis Ticaret nerede?


Haritayı büyütmek için üzerine tıklayın.

sektöründeki en güncel ürün ve hizmetler

Sony Up-cr20l Prınter (fotograf Baski Printeri)
Sony nin dijital fotoğrafcılık bölümü, UPCR20L SnapLab dijital fotoğraf yazıcısını taktim eder. Sn
Hızlı Menü
Detaylı Arama

Turk Business Center

Turk Business Center (TBC), ücretsiz şirket rehberi, firma rehberi, alım talepleri, satım talebi, ticari ilanlar, güncel sektörel talepler, online ürün ve hizmet katalogu, bayilik, franchising, şehir rehberi gibi özellikleri ile Türkiye'nin önde gelen B2B e-pazaryerleri arasındadır.
© 2004-2019