16k Elektronik Görüntü Sistemleri Anonim Şirketi

Şirket Hakkında
-Profesyonel elektronik görüntü sistemleri, monitör, projektör cihazları, led ekranlar, otamasyon, radyo ve kapalı devre televizyon ekipman alımı ithali ihracı satış ve pazarlamasını yapmak 2-Şirket konusu ile ilgili ses müzik ve anons ışık sistemleri satış ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak 3-Konusu için gerekli mekanik elektrik elektriksiz ev bin fabrika sosyal tesis ve ticarethanelerde müstakil ve müştereken kullanılabilen tüm malzeme ve dayanıklı tüketim malları ile cihaz malzeme aksesuar ve yedeklerinin satış ve pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak 4Konusu ile ilgili ihaleler açmak ve katılmak 5-Konusu ile ilgili yeni alanlarda araştırma yapmak ve yaptırmak 6Kablolu TV fiber optika ve internet alt yapısı gibi ses veri iletişim ve enerji sağlayan malzemelerin ve parça alet edevatının teminini bilgi teknolojileri ile ilgili alım satım ithalat ve ihtracatını yapmak 7-Her türlü elektronik cihaz, ses ve görüntü kayıt veya tekrar verme özelliği olsun veya olmasın her türlü monitör, televizyon, projektör, led ekran ve diğer profesyonel görüntü sistemleri alıcı cihazı ve bunlara ait her türlü aksam ve aksesuarların alımını satımını ithalatını ihracatını ve pazarlamasını yapmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 16k Elektronik Görüntü Sistemleri Anonim Şirketi
Sektörü: Bilgisayar » Çevre Birimleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: Serdar Yılmaz
Adres: Kavacık Mah.ertürk Sok. Ekinciler Plaza 2/6 Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6932600
Web Sitesi: www.16k.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
16k Elektronik Görüntü firma bilgileri. 16k Elektronik Görüntü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 16k Elektronik Görüntü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

16k Elektronik Görüntü Sistemleri Anonim Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.