1asistan

Şirket Hakkında
1asistan, yurt dışında yaygın olarak kullanılan sanal asistanlık hizmetlerinin Türkiye’deki ilk temsilcisidir. Yoğun bir iş ve sosyal hayatı olan kişilere özel asistanlık hizmetleri sunar. Size özel olarak atanmış olan asistanınızın görevi, sosyal ve iş hayatınızdaki yükünüzü hafifletmektir.

Başarılı kişilerin gizli silahı: 1asistan

1asistan sadece işinizde değil, hayattaki görünmeyen kahramanızdır. 1asistan üyeleri ile kendilerine özel olan asistanları (1A) ilgilenir. 1A nedir? Akıllı, Türkiye’de yaşayan, üniveriste eğitimi almış özel asistanınızdır. 1A’nız, uğraşmak istemediğiniz detaylarla ilgilenerek hayatınızı kolaylaştırır. Yapmak istediğiniz işlere odaklanmanızı sağlar. Toplantılarınızı organize eder, faturalarınızı öder, seyahat biletlerinizi alır… Size vakit kazandıracak ne isterseniz onu yerine getirir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 1asistan
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Orçun NİŞ
Adres: Ayazağa Mah. Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak 34398, Istanbul, Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3352772
Web Sitesi: http://1asistan.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
1asistan firma bilgileri. 1asistan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 1asistan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

1asistan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.