212 Art Reklam

Şirket Hakkında
Biz işimize tutkuyla bağlı yeni nesil bir reklam atölyesiyiz.
Anneler tabelacı diyor, eşler ajans, dostlarsa reklamcı.. Biz aslında hepsinin harmanlanmış haliyiz. Enerjimizi ve ilham kaynağımızı şehrin gizli kahramanları esnaflardan alıyoruz. Tevfik Amcanın Böreğini, Arap’ın Piyazını bilmeyen gençleri takıma almıyoruz. Geçmişin estetiğini, şimdinin teknolojisi ile buluşturuyoruz. Elinde kahvesi, keten gömlek giymiş ekip arkadaşımız ile, atölyede tabela kaynağı yapan arkadaşı aynı kurumsal disiplinde buluşturuyoruz.
Tüm Türkiye’de hizmet verebilecek donanım ve lojistik alt yapıya sahibiz. Teknik kadromuzun tamamı ‘iş güvenliği eğitimi’ sertifikalıdır
‘Biz genç ve dinamik ekibimiz ile ‘Küçük firmaların bile, yüzüne bakmadığı küçücük işlerinize de, büyük firmaların peşinden koştuğu büsbüyük işlerinize de talibiz.’
212 Art Reklam
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 212 Art Reklam
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Yılmaz Meriç
Adres: Muratpaşa Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi Niyazi Akdağ Apt. No: 74/c Muratpaşa /antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3350212
Web Sitesi: 212artreklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
212 Art Reklam firma bilgileri. 212 Art Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 212 Art Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

212 Art Reklam firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.