2a İzmir Starotogaz Lpg Montaj Servisi

Şirket Hakkında
SIFIR ARACLARLA ANLASMAMIZ VARDIR. FİAT, DAIHATSU, HF KANUNI, SEAT, SKODA, HYUNDAI SIFIR ARACLARA MONTAJ YAPILDIGINIDA HEM BENZIN HEM LPG GARANTİSİ DEVAM EDER. ISO 9001 garantı belgesı vermekteyız.Ayrıca yurtdışından gelen, özellıkle almanyadan gelen araçlarına lpg bağlatıp, oralarda lpg garantisinden faydalanan müşterilerimizde brc yi seçti.

Araclarınıza lpg işini makine muhendisi olan, tse ye işli, hizmet yapma yeterlilik belgesi olan, t.makıne muhendısler odasına kayıtlı fırmalara yaptırınız.hem can hem mal guvenlıgınızı rıske atmayınız.
Bir İtalyan markası olan BRC, otomotiv firmalarına LPG ve CNG dönüşümü için gerekli orijinal ekipmanları üreten 30 yıllık bir tecrübeye sahip bir dünya markası.
2a İzmir Starotogaz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 2a İzmir Starotogaz Lpg Montaj Servisi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: ibrahim hasgülşenler
Adres: 2830 sok.no:21/a 1.san.sit/izmir bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4575367
Web Sitesi: www.starotogaz.com.tr
Ürünleri
ATİKER SIRALI SISTEM KAMPANYA PESİN FİYATI 13 TAKSİT GELİN FAYDALANIN .12 yıllık lpg sektörunde öncü firmamız aiker bayiliğimiz ve yetkili servis ünva...
BRC SIRALI OTOGAZ SİSTEMİ KREDİ KARTINA KAMPANYA 13 TAKSİDE KADAR ÇIKAN VADE FARKSIZ KOMISYONSUZ KAMPANYA. SIFIR ARACLARLA ANLASMAMIZ VARDIR. FİAT,...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2a İzmir Starotogaz firma bilgileri. 2a İzmir Starotogaz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2a İzmir Starotogaz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2a İzmir Starotogaz Lpg Montaj Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.