34 Medya İnternet Ve Reklam Danışmanlığı

Şirket Hakkında

HİZMETLERİMİZ

REKLAM DANIŞMANLIĞI
LOGO-AMBLEM TASARIMI
WEB TASARIM
MARKA PATENT
TANITIM SİTESİ
E-TİCARET (B2B)
BAYİLİK SİSTEMİ (B2C)
NETWORK MARKETİNG
MOBİL UYGULAMALAR
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI
SOSYAL MEDYA TAKİPÇİ ARTTIRMA
GOOGLE ADWORS
SEO HİZMETİ
E-MAİL MARKETİNG
STOK PROGRAMLARI
DOMAİN HOSTİNG HİZMETLERİ
SUNUCU HİZMETLERİ
REKLAM VE PAZARLAMA
KİŞİYE YA DA KURUMA ÖZEL YAZILIM HİZMETLERİ
MUHASEBE FİNANS YÖNETİMİ
MAĞAZA SATIŞ PROGRAMLARI
TABAKHANE ÜRETİM PROGRAMLARI
KONFEKSİYON ÜRETİM PROGRAMLARI
BARKOD-ETİKET SİSTEMLERİ
RFID (ELEKTRONİK BARKOD) SİSTEMLERİ
KISA TANITIM FİLMLERİ
ANİMASYON FİLMLER
34 Medya İnternet
Ürün-Hizmetleri Hakkında
34 MEDYA HAKKIMIZDA
Çok Havalı Oldu ama, "Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı" yız ...
34 Medya, kurulduğu günden bu yana uzun vadeli yatırımları, kısa vadeli kazançlara tercih etmiştir. Sadece yaptığı işlerin kalitesi değil, bu ilkeli duruşu da rakiplerinden farklılaşmasını sağlamıştır.
4 Dikeyde Uzmanlaştık !
Bünyemizde 4 ana hizmet kolunda departmanlar ve bu departmanlarda uzman çalışma arkadaşlarımız bulunmaktadır.
Arayüz kodlama ve tasarım departmanımız, arayüz tasarımı, web tasarımı, mobil tasarımlar ve aplikasyonlar, mobil cihazlara uyumlu web siteleri, banner ve mailing tasarımları gibi dijital tasarımlar üretmektedir. Arayüz kodlama işlerimiz HTML5 valid olarak yapılmaktadır.
Yazılım departmanımız, e-ticaret uygulamaları (b2b ve b2c), intranet ve extranet uygulamaları, şirket içi yazılımlar, web projeleri gibi her türlü web üzerinde çalışan yazılımları üretmektedir. Yazılım dili olarak açık kaynak kodu ve ASP’yi tercih ediyoruz.
Yapım İşi Tamam, Ya Sonra?
Arama motoru pazarlama departmanımız ise, yapım işi bitmiş internet sitelerinin arama motorlarındaki başarısını arttırmak için, Adwords ve SEO konularında destek vermektedir.
Sosyal medya departmanımız, yapım işi bitmiş internet sitelerinin sosyal mecralardaki tanınırlığını arttırmak ve sosyal medya iletişimini planlayıp yönetmektedir.
Çorbada Tuzumuz Oldu !
Dijital pazarlama ekibimiz tecrübesini zaman zaman yaptığı eğitimlerle paylaşarak sektörümüze de katkıda bulunmaktadır. Kurucularımız ve uzmanlarımız çeşitli üniversitelerde, zaman zaman ofisimizde eğitimler verdi. Kariyer.net 10.kat eğitimlerinin dijital bölümünü bizler düzenledik. Böylece dijital bilincin yaygınlaşmasında katkımız, çorbada az da olsa tuzumuz olsun istedik.
Uzun Lafın Kısası...
Siz de dijital de etki bırakacak bir proje peşindeyseniz, bütünleşik bir dijital pazarlama planına ihtiyacınız varsa, amca dayı yeğenle bu iş olmayacak diyorsanız, kaliteli işlerin de ucuz olmayacağını anladıysanız, sizle tanışmaya can atı
İletişim Bilgileri
Firma: 34 Medya İnternet Ve Reklam Danışmanlığı
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Kadir Baş
Adres: Nuripaşa Mah 14. Sokak No:59/a
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9796588
Web Sitesi: www.34medya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
34 Medya İnternet firma bilgileri. 34 Medya İnternet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 34 Medya İnternet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

34 Medya İnternet Ve Reklam Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.