3a Makina San Ve Tic Ltd Sti

Şirket Hakkında
1985 yılında kurulmuş olan firmamız, makina imalatı, çelik yapılar ve mühendislik hizmetleri kapsamında faaliyet göstermektedir.Kalite bilincinin yanı sıra sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda çevreyle dost üretim fabrikamızda esas alınmaktadır.

2004 yılından beri TÜV-Nord Belgelendirme ve Teknik Kontrol tarafından onaylanmış ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemini eksiksiz uygulamakta ve müşterilerine yüksek kaliteli, dayanıklı ve ihtiyaca tam anlamıyla cevap veren ürünler sunmaktadır.

2009 yılında inşaatı tamamlanmış, İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde konuşlanmış 3000m2 kapalı üretim ve 500m2 ofis alanına sahip modern tesis, hem üretim hem de mühendislik merkezi olarak kullanılmaktadır. Üstün üretim kabiliyeti ve çeşitlilikle donatılmış tesisimizde, talebe ve ihtiyaca göre tasarlanıp üretilecek amaca yönelik özel ürünlerin yanı sıra yüksek adetlerde seri üretim ürünlerin tedariki de mümkündür. Bugüne dek pek çok sanayi koluna makina ve sistem tedarik etmiş olan 3A Makina, donanımlı ekibi, bilgi birikimi, sektörel tecrübesi ve esnek üretim imkanlarıyla benzersiz bir hizmet sunmaktadır.
3a Makina San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 3a Makina San Ve Tic Ltd Sti
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Motor Parçaları
Yetkili Kişi: Altuğ Denizöz
Adres: İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) 4.Cd. No:1 Tepeören Tuzla / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5933640
Faks: (216) - 5933643
Web Sitesi: www.3amakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
3a Makina San firma bilgileri. 3a Makina San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3a Makina San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3a Makina San Ve Tic Ltd Sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.