3de3 Doğrudan Satış Pazarlama

Şirket Hakkında
NETWORK SİSTEMLERİ KONUSUNDA TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜ 3DE3 , BREYSEL VE KURUMSAL ÇALIŞMALAR YAPARAK TÜKETİCİLERE VE İŞADAMLARINA HİZMET VERMEKTEDİR.KENDİNE ÖZGÜN YAZILIM SİSTEMLERİ VE HAZIR İŞLETMELERE HAZIR MÜŞTERİ YÖNLENDİRME KONUSUNDA UZMAN OLAN 3DE3 YENİ PROJESİ CLASSCARD LA BUGÜNLERDE ADINDAN SIKÇA BAHSEDİLEN BİR FİRMA OLMUŞTUR.İŞLETMELERİN KORKULU RÜYASI ACABA MÜŞTERİ MAĞAZAMA GELİR Mİ? ENDİŞESİNİ ORTADAN KALDIRAN 3DE3, CLASSCARD LA MÜŞTERİLERİNİ RAHATLATIYOR.
3de3 Doğrudan Satış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 3de3 Doğrudan Satış Pazarlama
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: tamer ateş
Adres: tahılpazarı mah.472.sok.bekir turgay iş merkezi no:8/57
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2470030
Web Sitesi: www.welcomemarketing.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yatırımcı Ortak Aranıyor
TÜRKİYENİN EN BÜYÜK PARAPUAN KART PROJESİNE CİDDİ YATIRIMCI ARANIYOR. YATIRIMCI HİSSESİ:% 25 YATIRIMCI PAYI :40.000 DOLAR AYRINTILI BİLGİ :05072609...
3de3 Doğrudan Satış firma bilgileri. 3de3 Doğrudan Satış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 3de3 Doğrudan Satış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

3de3 Doğrudan Satış Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.