4m Aydınlatma Reklam Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
LİGHTWAY GÜN IŞIĞINI, GÜNDÜZ AYDINLATMA KULLANAN KAPALI MEKANLARA İLETMEYİ SAĞLAYAN BİR SİSTEMDİR.BÖYLELİKLE GÜNDÜZ KULLANILACAK OLAN AYDINLATMA GİDERLERİNDE CİDDİ BİR TASARRUF SAĞLANMIŞ OLACAKTIR.

4M AYDINLATMA LTD. ŞTİ. AMERİKA VE AVRUPADA YAYGIN OLARAK KULLANILAN BU SİSTEMİ TÜRKİYE’YE GETİREREK , GELECEĞİN SORUNU OLAN ENERJİ SIKINTISINI ÇÖZME NOKTASINDA CİDDİ BİR KATKI SAĞLAYACAKTIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GÜN IŞIĞI KRİSTAL FANUS TAN MİNİMUM KAYIP İLE MEVCUT IŞIK TÜPLERİNE YANSITILIR, ALUMİNYUM DAN İMAL EDİLMİŞ VE İÇİNDE YANSITMAYI GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÖZEL BİR KAPLAMAYA SAHİP TÜPLERİN İÇİNDEN IŞIK KAPALI MEKANA İLETİLMİŞ OLUR. BÖYLELİKLE KAPALI MEKANIMIZI GÖZE ZARAR VERMEYEN , MEKANI ISITMAYAN BİR IŞIK İLE AYDINLATMIŞ OLACAKTIR.
İletişim Bilgileri
Firma: 4m Aydınlatma Reklam Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Mustafa Kıroğlu
Adres: Ata 3/1 blok 38 ada no 196 kat 6 Ataşehir Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4558667
Faks: (216) - 4558647
Web Sitesi: http://www.dortm.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
4m Aydınlatma Reklam firma bilgileri. 4m Aydınlatma Reklam adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 4m Aydınlatma Reklam ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

4m Aydınlatma Reklam Ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.