4p Otomasyon Ve Yazılım Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
4P Otomasyon ve Yazılım Ltd. Şti, petrol, doğalgaz, su, elektrik ve çevre başta olmak üzere her türlü endüstriyel uygulamada anahtar teslimi scada çözümleri üreten lider sistem entegratörlerindendir. Geniş alan SCADA, endüstriyel otomasyon ve veri iletimi konularında projelendirme, üretim, uygulama, devreye alma, bakım ve eğitim hizmetleri veren 4P, global ölçekteki birçok dünya lideri firmanın Türkiye çözüm ortaklığını yürütmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 4p Otomasyon Ve Yazılım Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: elif güngördü
Adres: 6. cadde 32/12 öveçler/Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4728353
Web Sitesi: www.soft4p.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
4p Otomasyon Ve firma bilgileri. 4p Otomasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 4p Otomasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

4p Otomasyon Ve Yazılım Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.