7d Hizmet Mobil Pazarlama Çözümleri

"Toplu Sms'in İlk Adresi"

Şirket Hakkında
SMS ÇÖZÜMLERİ

Başlıklı SMS
Başlıklı SMS' de Alıcıya göndereceğiniz SMS de, mesajın baş kısmında belirleyeceğiniz Orijinator ismi, yani başlık veya size ait bir numara çıkar.Örn: 7D HİZMET gibi, Mesaj içeriği toplam 160 karakterdir. Gönderilen SMS' ler ortalama 5 dakika içinde iletilir.7D HİZMET SMS'de Orginator (Görünen İsmi) istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrıca Online olarak dünyanın heryerinden SMS detaylarınıza ulaşabilir, SMS gönderimi yapabilirsiniz.
Sistemimizin arşiv menüsü ile gönderimden 15dk. sonra gönderim sonuçlarını BAŞARILI - BAŞARISIZ - BEKLEMEDE şeklinde görebilirsiniz.
Telefon Defteri sistemimiz ile size özel sayısız gruplama yapabilir ve dilerseniz sadece tek bir gruba SMS gönderebilirsiniz. Telefon Defterine kayıtlı müşterilerinizi de, eğer varsa, Yaş - Cinsiyet - Adres - Gelir Durumu gibi kriterlere göre kolayca ayırabilirsiniz.
Zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Ücretlendirme sadece cep telefonu abonesine ulaşan Kısa Mesajlar baz alınarak yapılır. Çeşitli sebeblerden dolayı iletilemeyen SMS'ler için müşterilerimiz hergangi bir ücret ödemez.

BAŞLIKLI SMS İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ;
1-Toplu SMS Aktivasyon Formu
2-Toplu SMS Sözleşmesi
3-Şirket imza sirküleri, Yetkili kişinin kimlik fotokopisi, vergi levhası fotokopisi.



İsimsiz (Başlıksız) SMS

Gönderen alanında adınız, firma adınız ya da marka adınız yazmaz. Gönderici olarak sistem numarası görünmektedir. Fakat adınızı, firma adınızı ya da marka adınızı, mesaj metninin başına yazabilirsiniz.Bu servisten yararlanmak için üyelik başvurusu yapmak yeterlidir herhangi bir belgeye ihtiyaç duyulmamaktadır.Fiyat olarakta Başlıklı SMS’e oranla çok daha ekonomik olan bu serviste firma bilgi ve adreslerinizi mesaj içeriğine yazabilirsiniz.


Bayinin Dikkat etmesi Gereken Hususlar:

-Bayi kendisine gönderilen SMS paketi Birim Fiyatlarının Üzerine MAKUL düzeyde karını ekledikten sonra satışını yapacaktır.
-Piyasada oluşturulacak SMS paketi fiyatları
7d Hizmet Mobil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 7d Hizmet Mobil Pazarlama Çözümleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Recep MEŞE
Adres: Rızvanağa Cad.Zülküf Ap.Kat:3 No:10 Yenişehir
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6366929
Faks: (412) - 2238091
Web Sitesi: www.7dhizmet.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
7d Hizmet Mobil firma bilgileri. 7d Hizmet Mobil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 7d Hizmet Mobil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

7d Hizmet Mobil Pazarlama Çözümleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.