A1 Lazer Baski Ve Desen Tasarim

"Lazer Kesim"

Şirket Hakkında
Firmamız, Lazer baskı konusunda uzun yıllar süren derin tecrübe ve bilgi deneyimlerini en son teknolojik sistemlerle birleştirerek siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef edinmiştir.

Deri, Tekstil, Kürk, Ahşap, Kağıt Ürünleri, Polyester, PVC, Plexiglas, Metal, Mermer ve daha birçok malzemenin uygun güçte Lazer Enerjisi kullanılarak kesilmesi veya şekillendirilmesi mümkündür...

Konusunda Uzman ve Deneyimli Grafiker Personelimiz her türlü desen, tasarım ve yeni koleksiyon çalışmalarınızda size en hızlı şekilde hizmet vermeyi amaç ve ilke edinmiştir..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yapılan işin çeşitliliği ve altyapının hazırlanması gibi önemli unsurlar göz önüne alındığında, sektörümüzde daima yenilikleri ve güncel gelişmeleri takip etmek gerekmektedir. Çalıştığımız ekip arkadaşlarımız kendi alanlarında ve iş konumlarında yeterli eğitim ve tecrübe sahibidirler. İş sorumluğu ve bilinci konusunda kendi insiyatifleri dahilinde daima en iyiye ulaşmak için çaba göstermektedirler. Yenilikler üretmenin ve olası sorunların üstesinden gelmenin vermiş olduğu mutluluğu ve huzuru başarıya giden yolda akılcı bir yaşam tarzı olarak benimsemişlerdir.

Tüm sektörlerde olduğu gibi bizlerde de daima rekabet olacağının bilinciyle, sorumluluklarımız dahilinde müşterilerimize en iyi hizmeti en kaliteli biçimde verebilmek bizler ve çalışma arkadaşlarımız için büyük önem taşımaktadır.Bu konudaki AR-GE çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Eksiklerimizi görerek ve bilerek, bunları gidermeye çalışmak ve rekabet gücümüzü korumak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Her zaman daha iyiye ve daha güzele ulaşmak adına yaptığımız bu çalışmaları takdirle karşılayacağınızı umuyor ve bu vesile ile çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: A1 Lazer Baski Ve Desen Tasarim
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Soydan Akdeniz
Adres: Keresteciler Sitesi Ardıç Sokak Önel İş Merkezi No:10 D:7-8 Merter Güngören
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6371370
Faks: (212) - 6374977
Web Sitesi: http://www.a1lazer.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
A1 Lazer Baski firma bilgileri. A1 Lazer Baski adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda A1 Lazer Baski ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

A1 Lazer Baski Ve Desen Tasarim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.