Aba Kimya Sağlık Sanayi Ticaret A.ş

"YERİNDE VE DOĞRU SATIŞ"

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ HAKKINDA:


Uzun yılların birikimine dayanan sektörel tecrübesini müşterilerine daha iyi yansıtabilmek amacıyla, 2004 yılının kasım ayında kurulan ABA KİMYA SAN. TİC.A. Ş; "Fark Ayrıntılarında Gizli" sloganı ile hiç bir ayrıntıyı atlamadan başarının da ayrıntılarda saklı olduğunun bilincinde, kozmetik dünyasının vazgeçilmezleri arasında ki yerini kısa sürede almıştır.

Bay ve bayanların temel ihtiyacı olan parfüm satışını gerçekleştiren firmamız bununla yetinmeyip, müşterilerine satış sonrası hizmetin en mükemmelini de kusursuzca vermektedir. Arıca firmamızda etil alkol ithalatı, dağılımı ve satışı, kolanya imalatı ve satışı, ıslak mendil solisyonu imalatı ve satışıda itina ile yapılmaktadır.

Müşterilerine"yerinde ve doğru hizmet"vermeyi benimseyenABA KİMYA SAN.TİC.A.Ş;geçen dört yılda sektöründe büyüme adına büyük adımlar atmıştır.

Üretimi ve satışı yapılan kozmetik ürünleri ise Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Saygılarımızla,

Hakan KÖSE
ABA KİMYA SAĞLIK SAN.TİC.A.Ş

Ürün-Hizmetleri Hakkında
parfüm, kolanya, etil alkol, ıslak mendil solisyonu
İletişim Bilgileri
Firma: Aba Kimya Sağlık Sanayi Ticaret A.ş
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: HAKAN KÖSE
Adres: ANADOLU BULVARI 12.SOK GİMAT ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3971595
Faks: (312) - 3957404
Web Sitesi: http://www.abakimya.tr.gg
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aba Kimya Sağlık firma bilgileri. Aba Kimya Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aba Kimya Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aba Kimya Sağlık Sanayi Ticaret A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.