Acar Yapı

Şirket Hakkında


•90lı yılların başından itibaren metal sektörünün duayen firmalarında hizmet verdikten sonra 1999 yılında ACAR YAPI olarak sektöre merhaba diyen firmamız, metal çatı ve cephe kaplamaları deneyiminin verdiği güçle kuruluşundan bu yana önemli projelere imzasını atmıştır.
•Ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip eden ACAR YAPI Türkiyede hızla gelişen metal yapı sektörünün uluslararası standartlarda ve bulunduğu coğrafyadaki en büyük firmalarından olan ASSAN PANEL ile oluşturduğu güç birliği ile sahip olduğu deneyime, kalite üretim ve ürün güvencesini de eklemiştir. ACAR YAPI, boyalı metal ve metal çatı-cephe kaplama sistemlerinin önde gelen üreticisi ASSAN PANELin verdiği firma güvencesiyle acar yapı yoluna hızla devam etmektedir.
•ACAR YAPI, kazandığı tüm bu tecrübe ve üretim gücüne, ortaklarının mimarlık ve mühendislik deneyimlerini de katarak tüketicilerine projeden montaja kadar her türlü desteği vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Acar Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: MİMAR METE ACAR
Adres: 50 ADA AKASYA 1-1A DAİRE 2 ATAŞEHİR -İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4552764
Web Sitesi: www.acaryapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Acar Yapı firma bilgileri. Acar Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Acar Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Acar Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.