Acil Kurye İstanbul Kurye Hizmetleri.

Şirket Hakkında
Motorlu Kurye, ACİL KURYE İSTANBUL:0216 622 16 16 GEBZE KURYELERİ:0262 743 1 743 ACİL KURYEİSTANBUL 7/24 HİZMET:0544 743 1 743

Motorlu kurye hizmeti İstanbul'da bir noktadan diğer bir noktaya ulaştırılması gereken gönderilerinizi motorize ekiplerce en kısa sürede ulaştırılmasıdır.

Motorlu kurye İstanbul’un bütün semt ve ilçelerinde sizlerden online veya telefonla gelen siparişlerinizi alıp hızlı , dikkatli, temiz, sorunsuz, hasarsız, trafikten ve karmaşık adreslerden dolayı araçla yetişmesi zor durumlarda olan , zarf, paket, davetiye, pasaport, uçak bileti vs lerin tümü adresine ulaşması sağlayan motorla çalışan işini ve istanbulu ve adreslerini iyi bilen kişidir.

Motorlu kuryelerimiz gönderilerinizi en kısa sürede masanızdan alıp göndermek istediğiniz güzergah üzerinde başka bir müşterinin de sipariş vermesi durumunda kuryemizin diğer müşterilere de uğrayıp aynı güzergaha evrak alıp teslimatı yapmasıdır. Bu tür gönderilerin teslimat süresi mesafeye bağlı olarak maksimum 3 saattir.
Acil Kurye İstanbul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Acil Kurye İstanbul Kurye Hizmetleri.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kurye
Yetkili Kişi: yavuz öz
Adres: tuzla deri san.tuzla org bölgesi gönül sok.no.14 tuzla aydınlı orhanlı istanbul.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6221616
Web Sitesi: http://www.acilkuryeistanbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Acil Kurye İstanbul firma bilgileri. Acil Kurye İstanbul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Acil Kurye İstanbul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Acil Kurye İstanbul Kurye Hizmetleri. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.