Acilexpresskurye

Şirket Hakkında
Kurye hizmetleri zamanın getirdiği, artan nüfus ve şehir içi yoğun trafik keşmekeşinde hem bireylerin hem de işletmelerin ihtiyacını gideren bir alan olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle İstanbul gibi mega bir şehirde bir uçtan diğerine kişinin kendi imkanları ile ulaşması, özellikle birde adres arayarak teslimat yapması yam bir işkence ve zaman kaybı.

Doksanlı yıllarda hayatımıza giren kurye hizmetleri, önemli ölçüde bu yükü hem bireylerin hem de işletmelerin omuzlarından alan bir sektör. Bireylere daha fazla sosyal hayatın içinde olma olanağı sağlayan bu çalışma işletmeler içinde ekstra maliyetlerin ortadan kalkmasına ve esas iş konusuna daha fazla zaman ayırmasına zemin hazırlıyor.

1996 Yılında Ataşehir kurye hizmetleri ile çalışmalarına başlayan Acilexpress kurye, bugün Anadolu ve Avrupa yakasında sayıları yüz eliyi geçen şubeleri ile hizmet sunuyor.

Şubelerine içinde bulunduğumuz ay Dudullu kurye hizmetlerini de katan firma, İstanbul hizmet sınırını genişleterek yaygın bir ağ oluşturmuş bulunmakta.

Hizmet kalitesinin daha da verimli kılınması için şubeler arası performans değerlendirmesi de yapan firmanın 2014 yılı kurum içi en yüksek başarı grafiği çizen şubesi ise Adapazarı kurye hizmetleri oldu.
Acilexpresskurye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Acilexpresskurye
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Kurye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Murat Kaya
Adres: Tantavi Mah. Bosna Bulvarı. No: 2 Ümraniye İstanbul burcu Sokak No:1 34764 Ümraniye/istanbul türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4293954
Web Sitesi: http://www.acilexpresskurye.com
Ürünleri
kurye yada Özel Kurye sahibi olmak isteyenler http www acilexpresskurye com u Ziyaret edebilir sorularınızı sorabilir Başka kullanıcılara Yardımcı ola...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Acilexpresskurye firma bilgileri. Acilexpresskurye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Acilexpresskurye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Acilexpresskurye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.