Acl Rent A Car

"" en ucuz araç kiralama ""

Şirket Hakkında
ACL, zengin araç filosu, güler yüzlü kadrosu ile sizlere güvenli konforlu ve ekonomik kiralama hizmeti, kurumsal ve bireysel araç kiralama ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuş yerel bir firmadır. ACL olarak iddia ediyoruz! Modern araç filosu, kaliteli hizmeti ve en ucuz araç kiralama fiyatını ACL'de birarada bulacaksınız. En ucuz araç kiralama fiyatı ve kaliteli hizmetin buluşma noktası..... ACL Rent A Car

Sosyal Sorumluluk Projemiz !
Sosyal sorumluluk tüm bireylerin ve yönetimlerin, içinde yaşadıkları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek için, kendi çalışanları ve onların aileleri, yerel halk ve bütün toplumla birlikte sürdürülebilir bir dünya için ekonomik, çevresel, kültürel ve sosyal gelişmeye destek verme sorumluluğudur.

Bizler de ACL olarak bu sorumluluğun bilincinde olan bir kuruluş olarak içinde yaşadığımız topluma entegre olma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve bu sıkıntılardan dolayı birey olma hakkını kendi çabaları ile elde etmeye çabalayan bedensel engelli insanlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissetmekteyiz.

ACL Rent A Car kiraladığı her araçtan elde ettiği gelirin bir kısmını Türkiye'de bedensel engelli vatandaşlarımıza yıllarca büyük desteklerde bulunmuş ‘Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ‘ ne destek olarak bağışlayacaktır.Araç kiralayan her müşterimize* kiralama sonunda araç kiralama formunda belirtilen adrese Bedensel engellilerle Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan bağışcı sertifikası gönderilecektir.
*Bağış sertifikası bir hafta ve üzeri kiralamalarda verilmektedir.

VİZYONUMUZ
Uzun ve Kısa dönem araç kiralama sektöründe, hizmet anlayışımızdaki kaliteden ödün vermeden müşteri ve çözüm odaklı düşünerek, yenilikçi, rekabetçi ve kararlı adımlarla ulusal bir marka ve örnek bir şirket olmak.
Acl Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ACL, araç kiralama hizmeti veren, zengin araç filosu, güler yüzlü kadrosu ile sizlere güvenli konforlu ve ekonomik hizmet sağlamak için kurumsal ve bireysel araç kiralama ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere kurulmuş bir firmadır. ACL olarak iddia ediyoruz! Modern araç filosu, kaliteli hizmeti ve en ucuz araç kiralama fiyatını ACL’de birarada bulacaksınız.

Sosyal Sorumluluk Projemiz !
Sosyal sorumluluk, tüm bireylerin ve yönetimlerin, içinde yaşadıkları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek için, kendi çalışanları ve onların aileleri, yerel halk ve bütün toplumla birlikte sürdürülebilir bir dünya için ekonomik, çevresel, kültürel ve sosyal gelişmeye destek verme sorumluluğudur.
Bizler de ACL olarak bu sorumluluğun bilincinde olan bir kuruluş olarak içinde yaşadığımız topluma entegre olma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve bu sıkıntılardan dolayı birey olma hakkını kendi çabaları ile elde etmeye çalışan bedensel engelli insanlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissetmekteyiz.
ACL Rent A Car kiraladığı her araçtan elde ettiği gelirin bir kısmını Türkiye’de bedensel engelli vatandaşlarımıza yıllarca büyük desteklerde bulunmuş ‘Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ‘ ne destek olarak bağışlayacaktır.
Araç kiralayan her müşterimize* kiralama sonunda araç kiralama formunda belirtilen adrese Bedensel engellilerle Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan bağışcı sertifikası gönderilecektir. *Bağışcı sertifikası bir hafta ve üzeri kiralamalarda verilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Acl Rent A Car
Sektörü: Turizm / Otel » Ulaşım
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Ali Berber
Adres: İstasyon Cad. Fevzi Çakmak Cad. Itır Sok. No: 3/8 Tuzla- İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4468101
Faks: (216) - 4467182
Web Sitesi: http://www.enucuzarackiralama.com
Ürünleri
Şimdi Kiralama Zamanı! Çok Uygun Koşul Ve Fiyatlarla turkbusinesscenter.com üyelerine özel paket avantajları ile 2010 Model Hyundai Era 1.5 Dizel ve 2...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Acl Rent A firma bilgileri. Acl Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Acl Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Acl Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.