Adec Teknoloji

Şirket Hakkında
Adec Teknoloji A.Ş.; Türkiye’nin tek distribütörü olduğu firmalara ait ürünleri, ülke genelindeki bayi ve partnerlerinin kullanımına sunmak üzere kurulmuştur. Şirket merkezi Maslak, İstanbul’ dadır.
Temsilciliğini yapmış olduğu, alanlarında dünya lideri markalarıyla, global pazarın ihtiyacı olan ürünleri projelerinizde kullanabilmeniz için stoklu ürün tedariği, hızlı sevkiyat imkanı, garantili ürünler ve satış sonrası servis hizmetlerini sunarak, bayilerin ve ürün kullanıcılarının memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.
Zengin ürün çeşidi, lider markalar, uzman satış öncesi ve sonrası personeli, farklı finansal seçenekleriyle üstün hizmeti hedefleyen Adec Teknoloji, satış öncesi eğitimlerle de işinize kolaylık, projelerinize hız ve güç katmayı kendine ilke edinmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adec Teknoloji
Sektörü: Teknoloji » Projektör
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: Arzu Çakır
Adres: Huzur Mah. İmamçeşme Cad. No: 1 Seyrantepe Sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2903660
Faks: (212) - 2903661
Web Sitesi: http://www.adec.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adec Teknoloji firma bilgileri. Adec Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adec Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adec Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.