Adonıs Foreıgn Trade

Şirket Hakkında
Adonis Dış Ticaret, 13 yıllık ithalat ihracat tecrübesiyle, Türk firmaların ürünlerinin yurtdışına ihracatını yapmaktadır. Ağırlıklı olarak Mobilya, Gıda ve Hızlı tüketim ürünleri satışı yapılmakta olup diğer sektörlerden gelebilecek talepler doğrultusunda, ilgili ürün için hedef ülkede pazar araştırması, rakip firma-muadil ürün ve fiyat analizleri konularında da detaylı rapor hazırlanabilmektedir.
Hangi ürünü hangi ülkeye satmak istiyorsunuz? En kısa sürede istenen sonuca ulaşmak için doğru adımları birlikte atıyoruz.
Adonıs Foreıgn Trade
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adonıs Foreıgn Trade
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Sevil Koca
Adres: Acarlar St R3 Bl D4 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5274086
Faks: (216) - 3651986
Web Sitesi: www.adonisforeigntrade.com
Ürünleri
OTURMA ODASI, HOTEL MOBILYASI
ÇİKOLATA, KUTU ÇİKOLATA
KURU MAYA
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adonıs Foreıgn Trade firma bilgileri. Adonıs Foreıgn Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adonıs Foreıgn Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adonıs Foreıgn Trade firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.