Aenorınternatıonal

Şirket Hakkında
Aenorinternational, farklı mühendislik dallarında memur ve işçi elemanlarıyla teknolojik çalışmalar (bilimsel ve araştırma projeleri) ve analizler (kimyasal ve mineralojik) olmak üzere geniş kapsamda faaliyetlerini yürütmektedir.Günümüz rekabet ortamında hız ayrı bir önem kazanmıştır. Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde rekabet ortamına ayak uydurabilmeniz için gereksinim duyduğumuz cihazlar ve malzemeleri olabilecek en kısa zaman diliminde temin ederek sizlere en hızlı ve güvenilir sonuçları sunma gayretimiz devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Maden analizlerinizi hızlı, güvenilir, uygun fiyata sonuçlandırmak ve ihtiyaç duyduğunuz cihaz ve malzemeleri en uygun fiyatla, en kısa sürede eksiksiz teslim prensibi ile çalışmaktayız.
SATILIK MADEN SAHALARI
KROM
ÇİNKO
NİKEL
KURŞUN
DEMİR
BAKIR
GÜMÜŞ
ALTIN
CIVA
KOBALT
TAŞ OCAKLARI
KÖMÜR SAHALARI
MERMER SAHALARI
KUVARZ SAHALARI
POMZA TAŞI
Detaylı bilgi için:
www.aenorinternational.com.tr
info@aenorinternational.com.tr
216 5809205
İletişim Bilgileri
Firma: Aenorınternatıonal
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Mustafa Demirci
Adres: Atatürk Mah. Girne Cad. Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5809205
Faks: (216) - 5809204
Web Sitesi: http://www.aenorinternational.com.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Maden Analizleriniz İçin Uygun Fiyat
Maden analizlerinizi hızlı, güvenilir, uygun fiyata sonuçlandırmak ve ihtiyaç duyduğunuz cihaz ve malzemeleri en uygun fiyatla, en kısa sürede eksi...
Satılık Maden Sahaları
KROM ÇİNKO NİKEL KURŞUN DEMİR BAKIR GÜMÜŞ ALTIN CIVA KOBALT TAŞ OCAKLARI KÖMÜR SAHALARI MERMER SAHALARI KUVARZ SAHALARI POMZA TAŞI A...
Aenorınternatıonal firma bilgileri. Aenorınternatıonal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aenorınternatıonal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aenorınternatıonal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.