Agedsan Ataç Geri Dönüşüm

Şirket Hakkında
Agedsan Ataç Geri, Kayseri ili Organize san.böl.26 cad no: 13 melikgazi adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Plastik Ambalaj sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi türgut vatandaş dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
agedsan .şubat 2010 tarihinde kurulmuştur .lisanslı olarak PET şişe geri dönüşüm gerçekleştirmektedir .aylık 500-550 ton üretim kapasitesine sahiptir .kuruldığu günden bu güne kadar kendi bünyesinde geliştirmiş ve yenilemiş olduğu üretim hattı ile PET FLAKE(PET ÇAPAĞI) Üretimi gerçekleştirmektedir. iç piyasada toplama ayırma tesislerinden aldığmiz. ve Bağdata da bulunan kendi tesisimizden ithal ettiğmiz hurda pet şişeleri tesisimizde yapancı maddelerden arındırıp .kırma makinesinde ebatlama yaptıktan sonra .yıkama ünitelerinde önçe soğuk daha sonra sıcak kimyasal yıkama işlemlerine tabi tutlmasının ardından .durulanıp kurutularak PET FLAKE-PET KIRIĞI-PET ÇAPAĞI olarak nitelendirilen nihai ürün elde edimektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Agedsan Ataç Geri Dönüşüm
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: türgut vatandaş
Adres: Organize san.böl.26 cad no: 13 melikgazi
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3222077
Web Sitesi: www.agedsan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
pet şişeleri kırma makinesinde ebatlama yaptıktan sonra .yıkama ünitelerinde önçe soğuk daha sonra sıcak kimyasal yıkama işlemlerine tabi tutulmasının...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Agedsan Ataç Geri firma bilgileri. Agedsan Ataç Geri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Agedsan Ataç Geri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Agedsan Ataç Geri Dönüşüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.