Agro Hold Tarım Gıda Hayvancılık İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Agro Hold Tarım Gıda Hayvancılık İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şubat 2013 de organik gübre üretimi gerçekleştirmek üzere 3000 m2 kapalı alan ve 5000 m2 kullanıma açık arazi üzerinde kurulan bir tesistir. Eskişehir'in ilk gübre fabrikasıdır.
Fabrikamız Avrupa Birliği kriterlerine uygun üretim yapmakta olup Avrupa Birliği üretim şartlarını taşımakta ve verilen üretici kodu ile ihracat yapabilme yetkisine sahiptir.

Başta yarasa gübresi olmak üzere büyük baş hayvan gübresi, tavuk gübresi, koyun ve keçi gübresi gibi ürünleri işleyerek paketlemektedir.
Agro Hold Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Agro Hold Tarım Gıda Hayvancılık İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret A.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Zeki Köroğlu
Adres: Emirler Mahallesi Sanayi Caddesi No:61
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 3380853
Web Sitesi: www.agrohold.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Agro Hold Tarım firma bilgileri. Agro Hold Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Agro Hold Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Agro Hold Tarım Gıda Hayvancılık İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.