Aircam Studyo

"Şirketimizi Gökyüzüne Taşıdık"

Şirket Hakkında
Aircam Studyo
Sizin İçin Studyomuzu Gökyüzüne Taşıdık .firmamız Bilgisayar Kontrollü Gps Kordinatlı Hava Araçları İle Alçak Ve Yüksek İrtifai Fotoğraf Ve Video Çekimleri Yapmaktadır.ayrıntılı Bilgiyi Web Sayfamızdan Edinebilirsiniz.
Uzun zamandır araştırmalar sonucu amerikadan ital edilen aircamstudyo hava araçlarımızla otel , model , fabrika , arsa , proje , belediye çalışmaları araç takibi ve tüm hava fotoğraf video çekimlerini 0 vibrasyon ile gerçekleştirmekteyiz. Görüntü ve teslim ettiğimiz donellerde firmamızdan kaynaklanan vibrasyon ve diğer sorunlarda aldığımız kaporaya kadar iade ediyoruz ve işimize güveniyoruz . Çünkü biz yaptığımız işleri referans olarak değil gökyüzünden yere attığımız imzamız olarak görüyoruz.
Aircam Studyo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aircam Studyo
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Özgür Çakırca
Adres: Yeni mH. 142 Sk K:4
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 7242421
Web Sitesi: http://www.aircamstudyo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aircam Studyo firma bilgileri. Aircam Studyo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aircam Studyo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aircam Studyo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.