Ak Lastik

Şirket Hakkında
Sektöründe yeniliklerin öncüsü olarak faaliyetlerini sürdüren SU DÜNYASI, 1997 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda hortum kelepçesi ve döküm imalatı yapmakta iken, 1999 yılından sonra değişik firmalara yapı malzemeleri, tarım sulama, temiz su ve pis su mal ve malzemelerinin toptan ve perakende tedarikçisi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

2011 Yılından itibaren hem internet ortamında satışa, hem de otomobil ve iş makinesi lastiği satışına başlamıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ak Lastik
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
Yetkili Kişi: Mehmet ÇELİK
Adres: İnönü Caddesi Zafer Meydanı No:92
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 7084310
Web Sitesi: www.aklastik.com
Ürünleri
Her türlü otomobil, 4x4 araç, pick-up, hafif ticari araçlar, ağır ticari araçlar, kamyon, otobüs, iş makineleri, grayder, silindir, nakliye ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ak Lastik firma bilgileri. Ak Lastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ak Lastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ak Lastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.