Aka Yapı Malz. Ve İnşaat Ltd.şti

Şirket Hakkında
AKA YAPI MALZEMELERİ VE İNŞAAT LTD. ŞTİ., 1988 yılından bu yana yapı malzemeleri üretimi ve montajı konularında çalışmalarını sürdürmektedir.

Ülkemizin önde gelen Metal ve Panel üreticilerinin bayiliğini yapan şirketimiz 2001 yılında Eskişehirde kendi tesislerini kurmuş olup, Metal Kenet Çatı ve Cephe Kaplamaları ile PVC doğrama malzemesini üretmeye başlamıştır.

Kurulduğu tarihten bu yana 4.000.000 m² den fazla yapının çatı ve cephe kaplaması ile çelik konstrüksiyon işlerini anahtar teslimi yapan şirketimiz bu süre içerisinde Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali, Ankara TAI tesisleri, Afşin Elbistan Termik Santrali gibi ülkemizin önde gelen yapılarında hizmet vermiştir.

AKA YAPI, malzeme satışı ve montajı dışında, proje safhasından itibaren detay çözümleri ve danışmanlık hizmetlerini de yürütmektedir.
Aka Yapı Malz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
AKA METAL KENET TİPLERİ

• Kullandığı son teknoloji sayesinde AKA Metal Kenet Sistemleri her tip çatıya (tonoz, düşük eğim, yüksek eğim) uygun üretim, ve robot montaj tekniği sayesinde mükemmel çözümler sağlar.

Metal kenet çatı & cephe sistemlerinde 1000 serisi, 1200 serisi ve Gizli Vidalı Kilitli Kenet Sistem serisi ile kullanıcılara değişik alternatifler sunan AKA, tüm serilerde istenilen genişlikte ve hadve yüksekliğinde üretim yapabilme ve her seride panellere min. 30 cm yarıçapa kadar dairesel form verebilme yeteneği ile çatı ve cephe kaplamalarında karşılaşılan tüm sorunları ortadan kaldırıyor.


AKA METAL KENET ÇATI VE CEPHE SİSTEMELERİ

• Çatı ve Kaplamasında Sorunsuz ve Kesin Çözüm: Türk ve Dünya mimarlık tarihinde çok önemli bir yeri olan ve çok uzun yıllar yapılarda sorunsuz hizmet vererek kendini kanıtlamış olan metal çatı sistemleri bundan böyle son teknoloji uygulanarak bilgisayarlı üretim ve robot montaj tekniği ile mükemmel hale getirildi.

• Estetik ve Modern Görünüm: Özellikle çatı kaplamasının mimari estetik açıdan ön plana çıktığı yapılarda, istenen renk ve genişliklerde üretilebildiği için yapıya estetik açıdan önemli bir katkı sağlar.

• Her Türlü Çatıya Uygun Üretim: Her türlü çatı ve cephe kaplamasında karşılaşılabilecek detaylara uygun aksesuar ve panel üretimi yapılarak (özellikle baca dibi, sıva dibi vb) problemli detaylardaki sorunlar kalıcı olarak çözülür.

• Her Çeşit Metal İle
İletişim Bilgileri
Firma: Aka Yapı Malz. Ve İnşaat Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: ABDULLAH KALINOĞLU
Adres: Turgutlu sok.no:4/2 G.O.P
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4470268
Web Sitesi: www.akayapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aka Yapı Malz. firma bilgileri. Aka Yapı Malz. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aka Yapı Malz. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aka Yapı Malz. Ve İnşaat Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.