Akay Çelik Yapı İnşaat San. Tic. Ltd.şti

"hayallerinize ulaştırır"

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2005 yılından bu yana çelik villalar ve sanayi tesisleri inşaa etmektedir.Deprem gerçeğini kabul etmiş toplumların güvenli binalarda yaşam şansı olduğu inancıyla hareket eden ekibimiz müşteri memnuniyeti odaklı çalışmakta olup çok iyi referanslara sahiptir.Daha detaylı bilgi almak, referanslarımızı görmek ve eşsiz çelik villa kataloğumuza sahip olmak için www.akaycelik.com
Akay Çelik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tekirdağda yeni bir yasam baslıyor
İstanbul yolu üzeri Toki Konutları karşısında denize ve yola paralel içerisinde deprem korkusu olmadan, apartman yaşamının sıkıntılarından uzak, yaşamı yeniden keşfedeceğiniz küçük ama elit bir site inşa ediliyor.
Akay Villa Kent adını verdiğimiz bu elit sitede yer alan 12 evin tamamı çağımızın teknoloji ürünü olan çelik konstrüksiyon ile inşa edilmesi, evlerin ankastre dahil her türlü donanıma sahip olması, ısı, su, ses ve yangın gibi afetlere dayanıklı olması ve en önemlisi boş vakitlerinizde ilgilenebileceğiniz kendinize ait bir bahçenizin olması bu sitede yer almak için sadece birkaç nedenden biridir.
Akay Villa Kent sitesi 3.700m2 net alan içerisinde inşa edilmekte olup 2.800m2 si yeşil alan olarak düzenlenmektedir, sitenin içerisinden denize iniş yapabilir, şehir merkezine toplu ulaşım araçları ile 5 dakikalık mesafededir.
İletişim Bilgileri
Firma: Akay Çelik Yapı İnşaat San. Tic. Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Aydın Tekarabacı
Adres: İstanbul yolu üzeri 2.km Beyazköy mevkii
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2312222
Faks: (282) - 2312279
Web Sitesi: http://www.akaycelik.com
Ürünleri
AKAY 025 MODELİMİZ İKİ KATTAN OLUŞMAKTADIR, ALT ZEMİN KAT 96.47M2 ÜST KAT İSE 48.49M2 OLMAK ÜZERE TOPLAM 179M2 TABANAOTURMAKTADIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Beyazköy Akay Villa Kent
Tekirdağ Merkez Beyazköy Mevkiiinde 12 adet müstakil villadan oluşan proje hayata geçiyor.... 1. sınıf malzemeden oluşan projede 200 m2 ve 140 m2 dub...
Tekirdağ Çelik Evler Sitesinde Villalar
Tekirdağ Topağaç Mevkiinde şirketimize ait bulunan 10.000m2 arsa üzerinde her biri 450m2 - 600m2 arasında değişen 18 adet parsel içinde tabanda 115m2 ...
Akay Çelik Yapı firma bilgileri. Akay Çelik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akay Çelik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akay Çelik Yapı İnşaat San. Tic. Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.